Γενικός Δείκτης:766.64-0.92%
EUR/USD: 1.16

Τέσσερα βραβεία για την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης κατέκτησε 4 νέα βραβεία στα BeerBartender Awards 2018, στο μοναδικό ελληνικό θεσμό που προβάλει την ελληνική ζυθοποιία και τις εταιρείες που συμβάλλουν στην ανάδειξή της. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5 Μαρτίου, παρουσία στελεχών του κλάδου και του ελληνικού επιχειρείν.

Ξεχωρίζοντας τόσο σε επίπεδο εταιρικής λειτουργίας, όσο και σε προϊοντικό, η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης απέσπασε 2 χρυσά βραβεία, για την κατηγορία «Ελληνική Ζυθοποιία» και για την μπίρα Odyssey Red, καθώς και δύο ασημένια, με το πρώτο να αφορά στην κατηγορία «Εισαγωγική Εταιρία» και το δεύτερο στο πετυχημένο τηλεοπτικό σποτ με θέμα «EZA Lager vs EZA Pilsner: Το εργοστάσιο».

Στο πλαίσιο της βράβευσης της εταιρείας, ο κύριος Αθανάσιος Συριανός, Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, δήλωσε σχετικά: «Οι σημαντικές διακρίσεις που κατακτήσαμε και στα φετινά BeerBartender Awards μας γεμίζουν χαρά και περηφάνεια, γιατί επιβεβαιώνουν πως η αγάπη και το μεράκι μας για τη ζυθοποιία, αποτυπώνονται σε κάθε στάδιο της λειτουργίας μας, σε κάθε προϊόν μας ξεχωριστά. Επιπλέον, αποτελούν για εμάς δέσμευση να συνεχίσουμε να προσπαθούμε τα μέγιστα ώστε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των πελατών μας, καθώς και να εξελισσόμαστε διαρκώς, ώστε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι.»

Εδώ και τρεις δεκαετίες, η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, πιστή στο όραμα και τις αξίες της, διαγράφει μία εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά, προσφέροντας μοναδικές μπίρες, σε όλους τους λάτρεις του είδους.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Δημοφιλή στο Internet

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required