Γενικός Δείκτης:710.350.36%
EUR/USD: 1.17

Παραίτηση του Φ. Γρατσώνη από το ΔΣ του Υπερταμείου

  • ( UPD -13/06/2018 08:45 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Την παραίτηση του μη εκτελεστικού μέλους Φραγκίσκου Γρατσώνη από το Διοικητικό Συμβούλιο ανακοίνωσε η Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας.

Στη λίτη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΕΣΥΠ, αναφέρει:

«Την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018, το μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΕΣΥΠ, κ. Φραγκίσκος Γρατσώνης υπέβαλε την παραίτηση του με ισχύ από την υποβολή της».

Σημειώνεται ότι ο κ. Γρατσώνης είναι ο πρώην CFO του Folli Follie Group, ο οποίος τοποθετήθηκε στο ΔΣ του Υπερταμείου τον Απρίλιο. Ανέλαβε CFO της Folli Follie το 2013 ενώ είναι και ο οικονομικός διευθυντής που συνέταξε τον ισολογισμό της εταιρείας για τη χρήση 2017. Υπενθυμίζεται δε ότι η μηνυτληρια αναφορά που κατέθεσε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την υπόθεση της Folli Follie είναι κατά των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου, αλλά και κατά των Οικονομικών Διευθυντών. 

Ο κ. Γρατσώνης προ της θέσης του ως CFO για τον όμιλο Follie Follie, εργάστηκε ως τραπεζικό στέλεχος στην Credit Agricole / Εμπορική Τράπεζα, τη BNP Paribas και τη Citibank στους τομείς των εταιρικών επενδύσεων και της θεσμικής τραπεζικής.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Δημοφιλή στο Internet

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required