Γενικός Δείκτης:645.24-0.5%
EUR/USD: 1.1313

Το INNOVATHENS powered by Samsung γιόρτασε τα τέταρτα γενέθλιά του

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Το Innovathens powered by Samsung, ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων γιόρτασε τα γενέθλια των τεσσάρων ετών λειτουργίας του. Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για τους εκπροσώπους των μέσων, έγινε απολογισμός των προγραμμάτων που έχουν διεξαχθεί τα τελευταία 4 χρόνια. Πιο συγκεκριμένα από το 2014 έως το 2018 το Innovathens έχει ανοίξει τις πόρτες του σε περισσότερους από 170.000 νέους, που είτε έχουν αποκτήσει πρόσβαση σε νέες τεχνολογίες και δεξιότητες μέσω μακροπρόθεσμων προγραμμάτων είτε έχουν δοκιμάσει τις δυνατότητές τους στο «επιχειρείν».

Ο Πρόεδρος της Samsung κ. KYOUNG IL Min δήλωσε «Το Innovathens powered by Samsung είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα που μας δείχνει ότι όταν οι επιχειρήσεις, η κυβέρνηση, οι τοπικές αρχές και η εκπαίδευση συνεργάζονται, λαμπρά αποτελέσματα μπορεί να προκύψουν. Και συνέχισε «Πιστεύουμε στο ταλέντο των νέων και φιλοδοξία μας είναι να τους προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες να πετύχουν στη ζωή».

Ο κ. Γιάννης Κωτσής-Γιανναράκης, Γενικός Διευθυντής του ΣΕΚΕΕ (Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος), ανέδειξε τον ρόλο των Συνδέσμων υψηλής Τεχνολογίας για την επιτυχία του εγχειρήματος και δήλωσε «Είμαστε υπερήφανοι στον ΣΕΚΕΕ, ως εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κλάδου που συμβάλλαμε μαζί με τους άλλους συνδέσμους των καινοτομικών επιχειρήσεων στη δημιουργία του Innovathens, το οποίο σήμερα αποτελεί πρότυπο συνέργειας αλλά και υπόδειγμα για όλες τις πόλεις όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της ευρύτερης δυναμικής, ώστε να αξιοποιήσουν το νεανικό δυναμικό που είναι το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για το μέλλον».

Τέλος ο κ. Αντώνης Οικονόμου, Διευθυντής του Innovathens powered by Samsung, αναφέρθηκε ειδικότερα στα προγράμματα επιχειρηματικής επιτάχυνσης (Business Accelerator Programmes) στα οποία υποστηρίχθηκαν μέχρι σήμερα 103 σχήματα και ομάδες για τη δημιουργία της δικής τους επιχείρησης και προανήγγειλε την πραγματοποίηση δύο νέων κύκλων στα πεδία της αγροδιατροφής.

InnovAthens Syn Typou

Από αριστερά: Αντώνης Οικονόμου, Διευθυντής του INNOVATHENS, Κιονγκ Ιλ Μιν (KYOUNG IL Min), Πρόεδρος της Samsung, Ειρήνη Βασιλείου, Brand και Communication Manager, Samsung, Γιάννης Κωτσής - Γιανναράκης, General Manager του ΣΕΚΕΕ

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Δημοφιλή στο Internet

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required