Γενικός Δείκτης:677.170.84%
EUR/USD: 1.1329

Samsung: Νέα προγράμματα ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων στο INNOVATHENS

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει δύο νέους κύκλους προγραμμάτων ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων που απευθύνονται σε ανέργους. Πρόκειται για τα προγράμματα "Content & e-Commerce Management" και "Front-End Developer", που θα πραγματοποιηθούν στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, INNOVATHENS powered by Samsung.

Το "Content & e-Commerce Management" είναι ένα τετραήμερο σεμινάριο, συνολικής διάρκειας 16 ωρών, που θα διεξαχθεί από τις 16 έως και τις 19 Οκτωβρίου. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πώς να διαμορφώνουν το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας σε μορφή Wordpress, χρησιμοποιώντας τα απαραίτητα Plugins, καθώς και να διαμορφώνουν την εμφάνιση μίας ιστοσελίδας, χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα Themes. Επιπλέον, θα εκπαιδευτούν στη διαχείριση ενός e-commerce site βασισμένο στο Wordpress plug-in WooCommerce.

Το "Front-End Developer" είναι ένα επταήμερο σεμινάριο, συνολικής διάρκειας 28 ωρών που θα διεξαχθεί 22-25, 29 και 31 Οκτωβρίου. Έχοντας ως βασικό στόχο την εισαγωγή των συμμετεχόντων στην ανάπτυξη κώδικα, το σεμινάριο θα εστιάσει στη χρήση HTML & CSS. Παράλληλα θα γίνει εισαγωγή στα βασικά χαρακτηριστικά της Javascript και θα γίνει ιδιαίτερη αναφορά στις καλές πρακτικές που αφορούν στη δομή του παραγόμενου κώδικα, καθώς και στις τεχνικές για βελτιστοποίηση της ταχύτητας και λειτουργίας μιας ιστοσελίδας (Web Performance Optimization).

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν, ενώ με το πέρας τους δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required