Γενικός Δείκτης:772.66-0.48%
EUR/USD: 1.1161

Η Mazda ανακαλεί 640.000 αυτοκίνητα παγκοσμίως

  • ( UPD -08/11/2018 13:34 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Η αυτοκινητοβιομηχανία Mazda Motor Corp ανακοίνωσε σήμερα ότι προγραμματίζει να ανακαλέσει περίπου 640.000 αυτοκίνητα παγκοσμίως για την επισκευή προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένου θέματος με τα ελατήρια των βαλβίδων που χρησιμοποιούνται στους νιζελοκινητήρες της.

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία διευκρίνισε ότι θα ανακαλέσει περίπου 230.000 οχήματα στην Ιαπωνία και συνολικά περίπου 410.000 από αγορές του εξωτερικού, εκτός των ΗΠΑ, όπου η εταιρεία δεν πωλεί ντιζελοκίνητα μοντέλα.

Η ανάκληση από την Mazda γίνεται μετά την ανακοίνωση την περασμένη εβδομάδα της αντίπαλής της ιαπωνικής επίσης Subaru Corp ότι θα ανακαλέσει 400.000 οχήματα παγκοσμίως για να επισκευάσει ένα κατασκευαστικό ελάττωμα στα ελατήρια βαλβίδων που χρησιμοποιεί στους κινητήρες της, το κόστος από την οποία θα μειώσει το κέρδος της εταιρείας για όλη τη χρονιά.

Οι ιαπωνικές αυτοκινητοβιομηχανίες αντιμετωπίζουν μια αύξηση στα προβλήματα ποιότητας, που κυμαίνονται από ελαττωματικά εξαρτήματα ως ανάρμοστους ελέγχους και τα οποία αυξάνουν τα κόστη και εγείρουν ερωτήματα όσον αφορά τους ελέγχους ποιότητας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required