Γενικός Δείκτης:731.30.79%
EUR/USD: 1.1186

Intralot: Υπέγραψε συμβόλαιο με την Nederlandse Loterij για κεντρικό σύστημα λοταρίας και τερματικά

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Η INTRALOT ανακοινώνει την υπογραφή ενός νέου συμβολαίου με την NEDERLANDSE LOTERIJ, τον διαχειριστή της Ολλανδικής Κρατικής Λοταρίας και πολλών άλλων εμπορικών σημάτων τυχερών παιχνιδιών, κατόπιν διεθνούς διαγωνιστικής διαδικασίας.

Το αντικείμενο του έργου αφορά στην παροχή Κεντρικού Συστήματος και την εγκατάσταση τεχνολογικών λύσεων από την INTRALOT σε όλα τα σημεία λιανικής πώλησης της NEDERLANDSE LOTERIJ με μετάβαση κατά τη διάρκεια του 2019.

Η NEDERLANDSE LOTERIJ δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2016 από την συγχώνευση των Nederlandse Staatsloterij, Lotto, Toto, Eurojackpot, Miljonenspel, Lucky Day και Krasloten. Αποστολή της είναι να επενδύει για μια ευτυχέστερη και υγιέστερη κοινωνία μέσω της συνεισφοράς σημαντικών μεριδίων ύψους 37% των εσόδων της σε εθνικούς αθλητικούς και φιλανθρωπικούς οργανισμούς. Το υπόλοιπο 63% αποδίδεται στο Δημόσιο Ταμείο της Ολλανδίας.

Ο Γενικός Οικονομικός Διευθυντής της Nederlandse Loterij κ. Arjan Blok δήλωσε: «Κατόπιν μιας ιδιαίτερα ανταγωνιστικής διαγωνιστικής διαδικασίας κατά την οποία συγκρίναμε υπηρεσίες κορυφαίων παρόχων τεχνολογίας της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών, είμαστε πεπεισμένοι ότι η INTRALOT είναι σε θέση να μας παράσχει την ποιότητα και ευελιξία που χρειαζόμαστε προκειμένου να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις μια ταχέως μεταβαλλόμενης αγοράς».

Ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της INTRALOT κ. Νίκος Νικολακόπουλος δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την επιλογή μας από την Nederlandse Loterij ως προμηθευτή του νέου Κεντρικού Συστήματος και της λύσης τερματικών. Μέσω αυτής της ευκαιρίας συνεργασίας θα παρέχουμε τις τελευταίες τεχνολογικές μας καινοτομίες ενός ευέλικτου, σπονδυλωτού Κεντρικού Συστήματος που ελαχιστοποιεί το χρόνο μετάβασης των λοταριακών προϊόντων στην αγορά και μειώνει το συνολικό κόστος κτήσης της τεχνολογίας για τον πάροχο μαζί με τα πιο εξελιγμένα τερματικά χειριστή με κάμερα που θα παρέχουν εκπληκτικά οφέλη στον πάροχο και το δίκτυο πρακτόρων».

INTRALOT

Η INTRALOT, εισηγμένη εταιρεία που ιδρύθηκε το 1992, έχει αναδειχθεί σε ηγέτιδα δύναμη του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών, τόσο ως προμηθευτής λύσεων, όσο και ως διοργανωτής τυχερών παιχνιδιών σε 52 κράτη και πολιτείες του κόσμου με ρυθμισμένη αγορά. Με κύκλο εργασιών €1,1 δις και περίπου 5.100 εργαζομένους (3.100 εκ των οποίων στη μητρική και σε θυγατρικές εταιρείες και 2.000 σε συγγενείς) το 2017, η INTRALOT αναπτύσσεται με βάση από καινοτομία που αποσκοπεί στη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη. Η INTRALOT είναι τοποθετημένη στρατηγικά, ώστε να προσφέρει στις λοταρίες και στους οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών σε όλον τον κόσμο δοκιμασμένες λύσεις και λειτουργική τεχνογνωσία. Η εταιρεία έχει σχεδιάσει ένα νέο οικοσύστημα ολιστικών λύσεων για όλα τα κανάλια διανομής (omni-channel) και όλες τις κατηγορίες περιεχομένου (Λοταρία, Στοίχημα, Interactive, VLT) για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των λοταριών. Η INTRALOT έχει λάβει από την Παγκόσμια Ένωση Λοταριών (WLA) την σημαντική πιστοποίηση αναφορικά με το Υπεύθυνο Παιχνίδι "WLA Responsible Gaming Framework" καθώς και τα πιστοποιητικά ασφάλειας ψηφιακών υπηρεσιών.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required