Γενικός Δείκτης:733.182.23%
EUR/USD: 1.1164

Hotel Ease: Νέα «υβριδική» πλατφόρμα από τη Nelios

  • ( UPD -07/12/2018 10:38 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

της Στεφανίας Σούκη

Τη δημιουργία του Hotel Ease, μιας από τις πιο καινοτόμες πλατφόρμες ολοκλήρωσε πρόσφατα η ομάδα των developers της Nelios.

Το νέο multi-site σύστημα, ενσωματώνει την εμπειρία 10 ετών στον τομέα της κατασκευής websites, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα πολλές καινοτομίες. Επί της ουσίας πρόκειται για μία ριζικά παραμετροποιημένη και εξατομικευμένη έκδοση του WordPress, προσαρμοσμένη για να καλύψει τις ανάγκες αποκλειστικά ξενοδοχειακών websites.

«Σε μία πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα που απαιτεί 30 λεπτά για τη δημιουργία ενός website, εμείς επενδύσαμε 14 ανθρωπομήνες παραμετροποιήσεων για να καλύψουμε τα minimum standards προδιαγραφών που θέτουμε για τα έργα μας» δηλώνει ο Χαράλαμπος Θεοδώρου, Chief Production Officer της Nelios.

Βασικοί άξονες της πλατφόρμας είναι η διατήρηση όλων των πλεονεκτημάτων του WordPress, κάλυψη θεμάτων ασφάλειας της πλατφόρμας σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό, προσαρμογή στην ξενοδοχειακή λογική, κεντρική διαχείριση των αναβαθμίσεων τόσο του ίδιου του πυρήνα του WordPress όσο και των plug-ins που χρησιμοποιούνται. Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω διασφαλίζει την καλύτερη συνοχή αλλά και λειτουργικότητα των websites που βασίζονται σε αυτή.

H νέα πλατφόρμα της Neliοs έχει ήδη εγκατασταθεί και λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία σε απαιτητικά projects, όπως τα νέα websites της Aldermar, του The Foundry Hotel Athens και του The Υ Hotel. “To Hotel Ease, είναι η 3η γενιά CMS που υλοποιούμε αυτά τα 10 χρόνια” δηλώνει ο Δημήτρης Σερίφης CEO της Nelios και συνεχίζει: “Με αυτή την υποδομή πλέον είμαστε σε θέση να πετύχουμε μεγαλύτερη εξωστρέφεια και να παρέχουμε υπηρεσίες πολύ υψηλών προδιαγραφών με χαμηλότερο κόστος”.

Με 25 στελέχη και περισσότερες από 300 συνεργασίες στο portfolio της, η Nelios κατέχει ηγετική θέση στην αγορά στον τομέα του digital marketing για τουριστικές επιχειρήσεις. Οι υπηρεσίες της διεθνώς βραβευμένης εταιρείας που περιλαμβάνουν από το σχεδιασμό websites ξενοδοχείων και διενέργειας SEO, μέχρι digital campaigns και διαχείριση και δημιουργία περιεχομένου για τα social media, επί της ουσίας βελτιστοποιούν στο έπακρο την εικόνα ενός ξενοδοχείου στο διαδίκτυο, ενώ παράλληλα ενισχύουν εντυπωσιακά τις απευθείας κρατήσεις του.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required