Γενικός Δείκτης:725.410.46%
EUR/USD: 1.1331

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Επέκταση της λήξης δανείων της θυγατρικής Sofia Med

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Η «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Ελληνική Βιομηχανία Χαλκού και Αλουμινίου Ανώνυμος Εταιρεία», ως καθολική διάδοχος της «ΧΑΛΚΟΡ Ανώνυμη Εταιρεία Επεξεργασίας Μετάλλων», ανακοίνωσε ότι, σε συνέχεια της από 29.03.2013 ανακοίνωσης της ΧΑΛΚΟΡ ΑΕ σχετικά με την υπογραφή δανειακών συμβάσεων της θυγατρικής βουλγαρικής μη εισηγμένης εταιρείας, με την επωνυμία «SOFIA MED AD», η εν λόγω θυγατρική εταιρεία της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ υπέγραψε επέκταση της λήξης σε βάθος επταετίας του κοινοπρακτικού εμπραγμάτως εξασφαλισμένου δανείου ποσού 60,0 εκατ. ευρώ, με τις τράπεζες ALPHA BANK AE-London Branch, Εurobank Bulgaria AD και Piraeus Bank Bulgaria AD.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η SOFIA MED AD υπέγραψε τροποποίηση του δανείου με την European Bank for Reconstruction and Development («EBRD»), συνολικής αξίας 25 εκατ. ευρώ, που αποτελείται από δύο σκέλη α) δάνειο τρέχοντος υπολοίπου 10,5 εκατ. ευρώ, με νέα επταετή διάρκεια και β) νέο δάνειο ποσού 14,5 εκατ. ευρώ, επίσης, επταετούς διάρκειας για τη χρηματοδότηση επενδύσεων σε εξοπλισμό και αύξηση της παραγωγικής δυναμικότητας.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required