Γενικός Δείκτης:776.4-0.26%
EUR/USD: 1.1216

Air France: Νέες, απευθείας πτήσεις από Παρίσι για Ηράκλειο για τη θερινή σεζόν 2019

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Οκτώ νέους προορισμούς, μεταξύ των οποίων και το Ηράκλειο εντάσσει για το καλοκαιρί του 2019 η Air France.

Ειδικότερα, για την ερχόμενη υψηλή θερινή περίοδο, τον Ιούλιο και Αύγουστο, η Air France θα προσφέρει για πρώτη φορά πτήσεις προς Ηράκλειο Κρήτης, Παλέρμο (Σικελία, Ιταλία), Όλμπια (Σαρδηνία, Ιταλία) και Σπλιτ (Κροατία) με αναχώρηση από το Παρίσι-Charles de Gaulle. Τα νέα αυτά δρομολόγια θα ξεκινήσουν από τα μέσα Ιουλίου (για το Ηράκλειο της Κρήτης θα ξεκινήσει από τις 17 Ιουλίου) έως την 1η Σεπτεμβρίου προκειμένου να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση.

Επιπλέον, η αεροπορική επεκτείνει και εντείνει την συχνότητα των πτήσεων της προς το Κάλιαρι, Ντουμπρόβνικ, Ίμπιζα και Μπάρι από το Παρίσι-Charles de Gaulle, που ήταν στο δίκτυό της ήδη από το 2018. Επιπρόσθετα, οι τέσσερις αυτοί προορισμοί θα εξυπηρετούνται κάθε Σαββατοκύριακο καθ' όλη τη θερινή περίοδο του 2019.

«Το Ηράκλειο είναι το ιδανικό σημείο για να ξεκινήσουν οι επισκέπτες την εξερεύνηση της Κρήτης. Αντίστοιχα, οι κάτοικοι του νησιού θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν την γαλλική πρωτεύουσα με τις απ΄ευθείας πτήσεις και να ανακαλύψουν τις ρομαντικές γωνιές, την γαστρονομία, την κουλτούρα και τον πολιτισμό που προσφέρει η πόλη», αναφέρει χαρακτηριστικά η αεροπορική.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required