Γενικός Δείκτης:776.4-0.26%
EUR/USD: 1.121

Συγχώνευση Times και Sunday Times θέλει ο Μέρντοκ

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Η εφημερίδα του Λονδίνου The Times και η Sunday Times του Ρούπερτ Μέρντοκ ζήτησαν από τη βρετανική κυβέρνηση άδεια για να μοιραστούν οι πόροι και στους δύο τίτλους, μια κίνηση που απαγορεύεται σύμφωνα με τους κανόνες που επιβλήθηκαν όταν ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης αγόρασε και τις δύο εφημερίδες το 1981.

Ο John Witherow, συντάκτης της εφημερίδας The Times, δήλωσε ότι οι πιέσεις του κόστους που αντιμετωπίζει η βιομηχανία των εφημερίδων σημαίνει ότι οι δύο εφημερίδες πρέπει να διαχειρίζονται τις ειδησεογραφικές αίθουσες τους όσο το δυνατόν πιο προσεκτικά.

«Πρέπει να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί σε μια όλο και πιο δύσκολη αγορά, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να οικοδομούμε ένα βιώσιμο μέλλον για τη δημοσιογραφία των Times", ανέφερε σε δήλωσή του την Παρασκευή.

Το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Μέσων Ενημέρωσης, Πολιτισμού, και Σπορ ανέφερε ότι θα εκδώσει ανακοίνωση αργότερα την Παρασκευή.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required