Γενικός Δείκτης:778.420.64%

Αποζημιώσεις ύψους 12 εκατ. ευρώ κατέβαλε για το 2018 η NP Ασφαλιστική

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Η NP Ασφαλιστική για μία ακόμη χρονιά αποδείχθηκε συνεπής προς τους ασφαλισμένους της και προς τρίτους ζημιωθέντες, καταβάλλοντας αποζημιώσεις ύψους 12 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ταυτόχρονα ο δείκτης ζημιών (loss ratio) της διαμορφώθηκε στο 43%, ποσοστό που είναι εξαιρετικά χαμηλό ανάμεσα σε όλες τις εταιρίες Γενικών Ασφαλίσεων, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι η NP Ασφαλιστική πληρώνει μέσα σε ταχύτατο χρονικό διάστημα και είναι μέσα στις πρώτες εταιρείες του Σ.Α.Π (Σύστημα Άμεσης Πληρωμής) της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος ως προς τον χρόνο πληρωμής των δικαιούχων αποζημίωσης.

Συνετό underwriting και άμεση διαχείριση ζημιών

Η μη παρέκκλιση από τις βασικές αρχές για το συνετό underwriting, την ορθή τιμολόγηση, την προσεκτική διαχείριση κινδύνων και την άμεση εξυπηρέτηση του συναλλασσόμενου, είναι το «κλειδί» της επιτυχίας της επιχείρησης και της ικανοποίησης των πελατών της NP Ασφαλιστικής στη 15ετή ιστορία της.

Στόχος της εταιρείας είναι η ακόμα καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση όλων των Δικαιούχων Αποζημιώσεων σε όλους τους Κλάδους της και η ταχύτερη ενημέρωση των Συνεργατών της για την εξέλιξη των ζημιών των πελατών τους, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required