Γενικός Δείκτης:733.182.23%
EUR/USD: 1.1167

Norwegian: Νέα σύνδεση Αθήνα - Νέα Υόρκη από τον Ιούλιο

  • ( UPD -15/02/2019 14:20 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Nέα απευθείας σύνδεση από τη Νέα Υόρκη με προορισμό την Αθήνα εισάγει στο θερινό πρόγραμμα πτήσεων του 2019 ο αερομεταφορέας χαμηλού κόστους Norwegian.Το δρομολόγιο από το αεροδρόμιο John F. Kennedy προς το Ελ. Βενιζέλος ξεκινά στις 2 Ιουλίου 2019 και οι πτήσεις θα διεξάγονται έως και τις 26 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τον αερομεταφορέα, η νέα σύνδεση με την Αθήνα αποτελεί αποτέλεσμα της αυξανόμενης ζήτησης για περισσότερους προορισμούς από τη Νέα Υόρκη.

Το δρομολόγιο θα εκτελείται 4 φορές την εβδομάδα, με κόστος που ξεκινά από τα 159,90 δολάρια στην οικονομική θέση και από τα 669,90 δολάρια στην Premium, μιας κατεύθυνσης, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Μετά την προσθήκη της Αθήνας, η Norwegian θα προσφέρει 13 ευρωπαϊκούς προορισμούς από τη Νέα Υόρκη αυτό το καλοκαίρι. Από τον Ιούλιο του 2018, η εταιρία αποτελεί το μεγαλύτερο μη βορειοαμερικάνικο αερομεταφορέα που εξυπηρετεί τη Νέα Υόρκη, βάσει αριθμού επιβατών, σύμφωνα με στοιχεία από το αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϊ.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required