Γενικός Δείκτης:725.56-0.81%
EUR/USD: 1.1182

Το City Link έλαβε τo πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Retail Mall & Park»

  • Print
Προσθήκη σχολίου

To πρώτο και μοναδικό βραβείο στην κατηγορία «Retail Mall & Park» έλαβε το City Link στα RetailBusiness Awards.

Τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης, υπό την επίβλεψη του ελεγκτικού φορέα KPMG, ανέδειξαν το City Link ως το πιο λειτουργικό, εύκολα προσβάσιμο, φιλικό στο περιβάλλον «Retail Mall & Park», με ποικιλία καταστημάτων πολλών κατηγοριών, ως αυτό που προσφέρει την καλύτερη εμπειρία στον πελάτη.

Το City Link διακρίθηκε για τον σημαντικό ρόλο του στην ανάπτυξη του Retail, στην προσέλκυση επενδύσεων για τη δημιουργία νέων καταστημάτων και θέσεων απασχόλησης, καθώς και στην ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών στον τομέα του Real Estate, ενώ η βράβευσή του αποτυπώνει τη ραγδαία άνοδο της εμπορικότητας που καταγράφει.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019, παρουσία εκπροσώπων θεσμικών φορέων και διακεκριμένων στελεχών της αγοράς. Το βραβείο του City Link παρέλαβε ο κ. Γεώργιος Κορμάς, Ανώτερος Γενικός Διευθυντής του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate Α.Ε. και της PICAR Α.Ε.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required