Γενικός Δείκτης:732.020.89%
EUR/USD: 1.121

Χρονιά με ισχυρές λειτουργικές και οικονομικές επιδόσεις τo 2018 για την Coca-Cola HBC

  • Print
Προσθήκη σχολίου

«To 2018 ήταν ακόμα μία χρονιά με ισχυρές λειτουργικές και οικονομικές επιδόσεις, κατά την οποία σημειώσαμε εξαιρετική πρόοδο προς την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει με ορίζοντα το 2020», υπογραμμίζει ο Zoran Bogdanovic, διευθύνων σύμβουλος της Coca-Cola HBC AG, στην ετήσια ενοποιημένη έκθεση για το 2018 με τίτλο «In good company», που δημοσιεύτηκε σήμερα.

Σύμφωνα με τον κ. Bogdanovic, το 2018 ήταν επίσης μία χρονιά κατά την οποία η εταιρεία κυκλοφόρησε στην αγορά περισσότερες νέες συσκευασίες, νέα εμπορικά σήματα, ακόμα και ολόκληρες νέες κατηγορίες προϊόντων από οποιαδήποτε άλλη στιγμή στο παρελθόν.

«Αυτός ο ρυθμός αλλαγής απαιτεί προσαρμογές σε όλο το εύρος της επιχειρηματικής δραστηριότητάς μας, κάτι που δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την αφοσίωση των ανθρώπων μας και τη στενή συνεργασία με τους πελάτες μας, τη The Coca-Cola Company και άλλους βασικούς εταίρους μας. Πιστεύουμε πως έχουμε μία πολύ καλή σχέση με τους εταίρους μας μέσω της κοινής πεποίθησής μας ότι η δημιουργία κοινής αξίας είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση βιώσιμης μακροπρόθεσμης επιτυχίας», τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος της Coca-Cola HBC AG.

Σημειώνεται, ότι η ετήσια ενοποιημένη έκθεση του Ομίλου Coca-Cola HBC AG για το 2018 με τίτλο «In good company», καταγράφει την πρόοδο που σημειώθηκε σε όλες τις πτυχές της επιχειρηματικής δραστηριότητας, της εταιρικής διακυβέρνησης και τις επιδόσεις αειφορίας, κατά τη διάρκεια του 2018.

Η έκθεση επισημαίνει, επίσης, την πρόοδο που έχει σημειωθεί ως προς τις δεσμεύσεις της εταιρείας για την αειφορία με ορίζοντα το 2020, οι οποίες άνοιξαν τον δρόμο για τη διαμόρφωση των νέων ολοκληρωμένων δεσμεύσεων αειφορίας, που έχει βάλει στόχο να πετύχει μέχρι το 2025.

Η ετήσια ενοποιημένη έκθεση του Ομίλου Coca-Cola HBC για το 2018, είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα: http://www.coca-colahellenic.com/investorrelations/annualreports

Αντίγραφο της ετήσιας έκθεσης για το 2018 θα κατατεθεί στο National Storage Mechanism και θα είναι σύντομα διαθέσιμο για επιθεώρηση στο: www.morningstar.co.uk/uk/nsm

Η ετήσια έκθεση για το 2018 θα είναι διαθέσιμη σε έντυπη μορφή από τις 8 Απριλίου 2019. Οι μέτοχοι του Ομίλου Coca-Cola HBC, θα μπορούν να αιτηθούν την αποστολή έντυπων αντιγράφων της ετήσιας έκθεσηςδωρεάν, μέσω της ιστοσελίδας: http://coca-colahellenic.com/en/investors/order-a-report/

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required