Γενικός Δείκτης:778.980.07%
EUR/USD: 1.1221

ΕΒΕΑ: Οι 10 ελληνικές επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην αποστολή στο Ερεβάν

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της επιχειρηματικής αποστολής στην Αρμενία, την οποία διοργάνωσε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), σε συνεργασία με το γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της ελληνικής πρεσβείας στο Ερεβάν και με την υποστήριξη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Ερεβάν.

Την αποστολή συνόδευσε ο γγ Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΔΟΣ & ΑΣ) του υπουργείου Εξωτερικών, Γιάννης Μπράχος, ενώ το ΕΒΕΑ εκπροσωπήθηκε από το μέλος της Διοικητικής Επιτροπής ΕΒΕΑ και υπεύθυνο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων, Δημήτρη Δημητρίου.

Σήμερα, Τρίτη 19 Μαρτίου, διοργανώθηκε επιχειρηματικό φόρουμ, στο οποίο παρουσιάστηκαν οι διμερείς επενδυτικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες των δύο χωρών. Κατά τη διάρκεια του φόρουμ, το ΕΒΕΑ και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Ερεβάν υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας με σκοπό την ενίσχυση των σχέσεων ανάμεσα στους δύο φορείς. Το μνημόνιο υπεγράφη από πλευράς ΕΒΕΑ από τον κ. Δημήτρη Δημητρίου και από πλευράς του Επιμελητηρίου του Ερεβάν από τον πρόεδρο, Ανταρίκ Αλεξανιάν.

Σημειώνεται, ότι στην αποστολή συμμετείχαν 10 ελληνικές επιχειρήσεις από τους κλάδους των τροφίμων, κατασκευών-δομικών υλικών, φαρμακευτικών προϊόντων-καλλυντικών και του τουρισμού, οι οποίες πραγματοποίησαν 85 στοχευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις με αντίστοιχες αρμένικες.

Πρόκειται για τις εξής ελληνικές επιχειρήσεις:

1. ADELCO S.A.

2. CRETA DROP S.A.

3. GOODS EXPORTS

4. ELEA CRETA - PELOPOS NISSOS - SPARTAN TREASURE

5. KAMARIDIS GLOBAL WIRE S.A.

6. KEFALONITIS S.A.

7. MARON ENERGY GROUP

8. NORDIA MARMOLINE S.A.

9. OVAKIMIAN S.A.

10. VIORYL S.A.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required