Γενικός Δείκτης:848.58-0.56%
EUR/USD: 1.121

Συνεδρίαση του ΣΕΒ με τη συμμετοχή υποψηφίων ευρωβουλευτών

  • ( UPD -23/05/2019 20:58 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Ειδική συνεδρίαση του γενικού συμβουλίου του ΣΕΒ με αφορμή τις επικείμενες ευρωεκλογές πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία του συνδέσμου.

Στη συνεδρίαση παρουσιάστηκαν οι προτεραιότητες της επιχειρηματικής κοινότητας για την Ευρώπη την επόμενη περίοδο. Συμμετείχαν, ο Δημήτρης Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ), η Μαρία Σπυράκη (ΝΔ), o Παναγιώτης Ιωακειμίδης (ΚΙΝΑΛ) και ο Παντελής Αβραμίδης (Το Ποτάμι).

Στην ομιλία του, ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Θεόδωρος Φέσσας, αφού τόνισε ότι «στον ΣΕΒ πιστεύουμε πως οι κρίσιμες διεργασίες και αποφάσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο θα απαιτήσουν εγρήγορση και σε εθνικό επίπεδο» σημείωσε ότι ο ΣΕΒ θα βρίσκεται στη διάθεση των Ελλήνων ευρωβουλευτών και μετά τις εκλογές, ώστε να υπάρχει μία θεσμική, μόνιμη και αποδοτική συνεργασία μεταξύ των επιχειρήσεων της χώρας και των εκπροσώπων μας στην Ευρωβουλή, προκειμένου να υπηρετηθούν όσο το δυνατόν καλύτερα οι εθνικές ανάγκες και τα ελληνικά συμφέροντα, για ταχύτερη και βιώσιμη ανάπτυξη, βελτίωση της παραγωγικότητας, αύξηση της απασχόλησης και των μισθών και μείωση των ανισοτήτων.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στην ευρύτερη καμπάνια του ΣΕΒ για τις ευρωεκλογές με στόχο, την ενημέρωση των κομμάτων και των υποψηφίων ευρωβουλευτών και την κινητοποίηση των ίδιων των πολιτών, ώστε να συμμετάσχουν ενεργά στην εκλογική διαδικασία και να επιλέξουν υποψηφίους, που να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις που συνεπάγεται η εκλογή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required