Γενικός Δείκτης:850.370%
EUR/USD: 1.1236

Emirates: Ειδικές τιμές για Ντουμπάι και δωρεάν εισιτήριο για το Μπουρτζ Χαλίφα

  • ( UPD -11/06/2019 16:47 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Ειδικούς ναύλους εισιτηρίων προς το Ντουμπάι, αυτό το καλοκαίρι, για τους επιβάτες από Ελλάδα, μαζί με ένα δωρεάν εισιτήριο για τον ουρανοξύστη Μπουρτζ Χαλίφα, το υψηλότερο κτήριο στον κόσμο, με ύψος 827 μέτρα ανακοίνωσε η Emirates.

Οι επιβάτες της Emirates σε όλες τις κατηγορίες θέσεων μπορούν να αποκτήσουν την συγκεκριμένη προσφορά, κάνοντας κράτηση για την πτήση τους για το Ντουμπάι στο emirates.gr μέχρι τις 23 Ιουνίου 2019, για ταξίδια από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2019. Οι επιβάτες της Οικονομικής Θέσης μπορούν να απολαύσουν ελκυστικές τιμές που ξεκινούν από 389 € ενώ οι επιβάτες της Διακεκριμένης από 1.939 €. Για την ενεργοποίηση της προσφοράς, η Emirates αποστέλλει ένα κωδικό με email μαζί με την κράτηση του εισιτηρίου σας μέσα σε 96 ώρες.

Οι επιβάτες μπορούν να επισκεφθούν το Μπουρτζ Χαλίφα από τις 8:30π.μ. μέχρι τις 14:30 και από τις 19:00 έως τις 23:00 κατά τη διαμονή τους στο Ντουμπάι.

Επίσης, το συγκεκριμένο ταξίδι γίνεται ακόμη πιο ελκυστικό καθώς οι επιβάτες που ταξιδεύουν προς την κοσμοπολίτικη πόλη, μπορούν να ξεκλειδώσουν και άλλες προσφορές σε 500 τοποθεσίες, μέχρι τις 31 Αυγούστου 2019, δείχνοντας απλά την κάρτα επιβίβασής τους.

Έτσι, η κάρτα επιβίβασης μετατρέπεται στο πάσο My Emirates Pass, και επιτρέπει στους πελάτες να έχουν έκπτωση μέχρι και 50% σε 400 εξαιρετικά εστιατόρια, αλλά και σε συνεδρίες πολυτελούς περιποίησης, σε περίπου 50 σπα καθώς και δραστηριότητες ψυχαγωγίας όπως σκι εσωτερικού χώρου και ψυχαγωγικά water parks. Οι επιβάτες της Emirates μπορούν επίσης να επωφεληθούν από εκπτώσεις έως και 30% σε καταστήματα διεθνών αγαπημένων brands μόδας και ευεξίας.

Το My Emirates Pass προσφέρει πρόσβαση στους επισκέπτες σε όλο το εύρος της γαστρονομικής, ψυχαγωγικής και καταναλωτικής σκηνής του Ντουμπάι, δίνοντάς τους την ευκαιρία να απολαύσουν ό,τι καλύτερο προσφέρει η πόλη.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required