Γενικός Δείκτης:850.370%
EUR/USD: 1.1235

Τρεις ενδιαφερόμενοι για το Hliton Garden Inn στο Βουκουρέστι

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Τρεις διεκδικητές βρίσκονται στην "κούρσα" αγοράς του ξενοδοχείου "Hilton Garden Inn" στο ιστορικό κέντρο του Βουκουρεστίου από τον ιδιοκτήτη του, το λιθουανικό fund "Apex Alliance" και, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ρουμανικού Τύπου, πρόκειται για Αραβες επενδυτές.

Το Apex Alliance εγκαινίασε μόλις πριν από 1,5 χρόνο το ξενοδοχείο και σήμερα το έχει βγάλει προς πώληση έναντι τιμήματος 43 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό περίπου διπλάσιο σε σχέση με το συνολικό κόστος της επένδυσής τους.

Οι τρεις ενδιαφερόμενοι επενδυτές είναι από το Ντουμπάι, το Κατάρ και το Άμπου Ντάμπι, ενώ ο τελικός νικητής θα ανακοινωθεί στη διάρκεια του καλοκαιριού. με τον τελικό νικητή να ανακηρύσσεται μέσα στο καλοκαίρι.

Το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο "Hilton Garden Inn" διαθέτει 201 δωμάτια, πέντε αίθουσες συνεδρίων που μπορούν να φιλοξενήσουν 300 άτομα, εστιατόριο, μπαρ και γυμναστήριο.

Πηγή: ΑΠΕ 

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required