Γενικός Δείκτης:850.370%
EUR/USD: 1.1227

ΔΕΗ: Επιστολή εμπαιγμός από την ΛΑΡΚΟ για τις οφειλές προς την επιχείρηση

  • ( UPD -12/06/2019 21:06 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου


Της Μαριάννας Τζάννε

Σε δόσεις και σπρώχνοντας τις οφειλές για μετά τις εκλογές δηλώνει ότι θα αποπληρώσει τα χρέη προς την ΔΕΗ η ΛΑΡΚΟ. Λίγες ώρες μετά το τελεσίγραφο που έστειλε την Τετάρτη η επιχείρηση για την εξόφληση του λογαριασμού που αφορά την κατανάλωση Μαρτίου συνολικού ύψους 2,5 εκ. ευρώ, επιστολή -απάντηση προς την ΔΕΗ απέστειλε και η βιομηχανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΛΑΡΚΟ δηλώνει πρόθυμη να εξοφλήσει 24 και 25 Ιουνίου το χρέος του Μαρτίου. Στο μεταξύ όμως τρέχουν οι οφειλές Απριλίου για τις οποίες η βιομηχανία βάζει ως εξής το χρονοδιάγραμμα εξόφλησης.

Μέχρι τις 26 και 27 Ιουνίου θα καταβάλλει 1 εκ. ευρώ και το υπόλοιπο 1,5 εκ. στις 10 Ιουλίου δηλαδή τρεις μέρες μετά τις εκλογές. Αρμόδιες πηγές της ΔΕΗ κάνουν λόγο και εμπαιγμό και κοροιδία και τονίζουν ότι η ΛΑΡΚΟ συνεχίζει να αθετεί τους όρους της συμφωνίας, εμμένοντας στην άμεση εξόφληση του χρέος. Σε διαφορετική περίπτωση η ΔΕΗ θα προχωρήσει σε άρση της εκπροσώπησης για την ΛΑΡΚΟ δηλαδή σε διακοπή της ηλεκτροδότησης.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required