Γενικός Δείκτης:698.742.6%
EUR/USD: 1.17

Γαλλία: Τέσσερις νεκροί, τα δύο παιδιά, από σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με τρένο

  • ( UPD -14/12/2017 19:23 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Τέσσερα άτομα, τα δύο εκ των οποίων ήταν παιδιά, έχασαν τη ζωή τους και άλλα επτά τραυματίστηκαν σοβαρά μετά από σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με τρένο στην πόλη Περπινιάν της νοτιοανατολικής Γαλλίας.

Από το «τρομερό ατύχημα», όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, εκτός από τα επτά παιδιά που μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, άλλα 12 έχουν χτυπήσει, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Συνολικά στο σχολικό λεωφορείο επέβαιναν τουλάχιστον 30 άτομα.

Ανάμεσα στους τραυματίες υπάρχουν και παιδιά, ενώ στο σημείο έσπευσαν μεγάλες δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές, στο σχολικό λεωφορείο επέβαιναν παιδιά ηλικίας από 11 έως 15 ετών.
Το τραγικό δυστύχημα συνέβη περίπου 20 χιλιόμετρα έξω από την πόλη Περπινιάν, σε μία διάβαση που είναι γνωστή ως Los Palaus.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των αστυνομικών, το λεωφορείο χτυπήθηκε στο πίσω μέρος του από το συρμό του τρένου. Όλα τα θύματα προέρχονται από το σχολικό λεωφορείο.

Στο σημείο έσπευσε και ελικόπτερο, προκειμένου να μεταφέρει τους τραυματίες που βρίσκονται σε κρισιμότερη κατάσταση, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο δίκτυο.

france map

ΠΗΓΗ: protothema.gr

 

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Δημοφιλή στο Internet

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required