Γενικός Δείκτης:712.610.32%
EUR/USD: 1.17

Συναγερμός στο Λονδίνο: Ύποπτο δέμα στη βρετανική Βουλή

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Οι βρετανικές αστυνομικές αρχές ερευνούν ένα "επεισόδιο" στο κτίριο του βρετανικού κοινοβουλίου, με τα μέσα ενημέρωσης να κάνουν λόγο για ένα "ύποπτο δέμα".

Ένας εκπρόσωπος της Βουλής των Κοινοτήτων είπε ότι "η αστυνομία ερευνά αυτή τη στιγμή ένα επεισόδιο στον χώρο του κοινοβουλίου" χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Το κοινοβούλιο αυτές τις ημέρες έχει διακόψει τις εργασίες του.

Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος MailOnline και το πρακτορείο Press Association μετέδωσαν ότι το εν λόγω επεισόδιο αφορά ένα ύποπτο δέμα. Ένας δημοσιογράφος του πρακτορείου Reuters που βρίσκεται στο κοινοβούλιο είπε ότι δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι έχει σημάνει συναγερμός για την ασφάλεια του κτιρίου.

Η αστυνομία έχει εντείνει τα μέτρα ασφαλείας στο κοινοβούλιο μετά την επίθεση που σημειώθηκε πέρσι, όταν ένας άνδρας παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και σκότωσε πέντε πεζούς στη Γέφυρα του Ουεστμίνστερ και στη συνέχεια τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι έναν αστυνομικό φρουρό του κτιρίου.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Δημοφιλή στο Internet

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required