Γενικός Δείκτης:648.490.36%
EUR/USD: 1.1365

Κύπρος: Πρώτα η συλλογή όλων των στοιχείων και μετά η κατάθεση του 15χρονου

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Ίσως να μην ληφθεί, ούτε σήμερα, κατάθεση από τον 15χρονο γιο του ζευγαριού που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης στο Στρόβολο της Λευκωσίας.

Όπως ανέφεραν στο protothema.gr αστυνομικές πηγές, πριν ληφθεί κατάθεση από τον 15χρονο, θα πρέπει να έχει συγκεντρωθεί όλο το υλικό της υπόθεσης ώστε να υποβληθούν συγκεκριμένες ερωτήσεις στον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα, της διπλής δολοφονίας.

Αργότερα αναμένεται να υπάρξουν κάποιες ανακοινώσεις σε σχέση με τη δεύτερη νεκροψία που διενεργήθηκε χθες από την καθηγήτρια ιατροδικαστικής Χαρά Σπηλιοπούλου, στην παρουσία της Κύπριας ιατροδικαστού Ελένης Αντωνίου και του ιατροδικαστή Μάριου Ματσακη που εκπροσωπεί την οικογένεια των θυμάτων.

Για τον λόγο αυτό αναβλήθηκε για αύριο και η κηδεία του 60χρονου καθηγητή Γιώργου Χατζηγεωργίου και της 59χρονης συζύγου του Ντίνας Σεργίου, η οποία εργαζόταν στο τμήμα Στατιστικής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου.

Η όποια εξέλιξη, στην υπόθεση θα εξαρτηθεί από τις οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη, ο οποίος και ενημερώνεται για όλα τα στοιχεία της έρευνας.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Δημοφιλή στο Internet

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required