Γενικός Δείκτης:778.420.64%
EUR/USD: 1.1247

Ο Ντι Μάιο καλεί τα Κίτρινα Γιλέκα να «μην εγκαταλείψουν»

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Λουίτζι ντι Μάιο κάλεσε τα «κίτρινα γιλέκα» στη Γαλλία «να μην εγκαταλείψουν», λέγοντας τους πως η Ιταλία «παρακολουθεί τη μάχη που δίνετε από την πρώτη ημέρα που εμφανιστήκατε».

Η πολιτική στη Γαλλία και στην Ιταλία δεν ακούει «τις ανάγκες των πολιτών που έχουν μείνει έξω από τις σημαντικές αποφάσεις οι οποίες επηρεάζουν τον λαό», έγραψε σε ιστολόγιο του Κινήματος των Πέντε Αστέρων τη Δευτέρα.

Όπως μεταδίδει το Politico, o ίδιος κάλεσε τους διαδηλωτές να συνεχίσουν, σημειώνοντας πως το Κίνημα των Πέντε Αστέρων μπήκε στο κοινοβούλιο λιγότερο από τέσσερα χρόνια μετά τη δημιουργία του.

Αυτοί που μας κορόιδευαν τότε έχουν πλέον εξαφανιστεί από το πολιτικό σκηνικό, πρόσθεσε.

Ο αρχηγός του Κινήματος των Πέντε Αστέρων πρόσφερε και τη στήριξη του κόμματος του, επισημαίνοντας στους Γάλλους διαδηλωτές ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ορισμένες από τις λειτουργίες του λογισμικού τους, όπως το σύστημα ψηφοφορίας για την επιλογή υποψηφίων για τις εκλογές.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required