Γενικός Δείκτης:779.470.13%
EUR/USD: 1.1249

Βρετανία: Αποχωρεί η Τερέζα Μέι από την πρωθυπουργία;

  • ( UPD -26/03/2019 16:56 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Όργιο φημών για το πολιτικό μέλλον της Τερέζα Μέι με τα βρετανικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν ότι αύριο η Βρετανή πρωθυπουργός θα απευθυνθεί στα ηγετικά στελέχη των Συντηρητικών ανακοινώνοντας τις επόμενες κινήσεις της

Αρχικά η εφημερίδα «Τhe Sun» έγραψε ότι, αύριο η πρωθυπουργός της Βρετανίας αναμένεται να ανακοινώσει στα ηγετικά στελέχη του κόμματός της την ημερομηνία αποχώρησής της από την Ντάουνινγκ Στρητ. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσιογράφος της βρετανικής εφημερίδα.

Λίγες ώρες αργότερα, το βρετανικό δίκτυο Sky Νews επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι, σ΄ένα 24ωρο η Μέι θα κάνει ανακοινώσεις στο επιτελείο του κόμματός της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μέι έχει δηλώσει ότι δεν θα είναι υποψήφια του κόμματος για την πρωθυπουργία στις εκλογές του 2022.

Στο μεταξύ, δημοσκόπηση που δημοσιεύει η εφημερίδα Guardian δείχνει ότι το 85% των Remainers - όσων επιθυμούν τη παραμονή της Βρετανίας στην Ε.Ε και το 80% των Brexiteers θεωρούν ότι η κυβέρνηση της Μέι δεν χειρίστηκε σωστά το θέμα του Brexit.

πηγή: protothema.gr

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required