Γενικός Δείκτης:736.640.47%
EUR/USD: 1.1169

Serial killer στην Κύπρο: Εντοπίσθηκε κι άλλο πτώμα γυναίκας

  • ( UPD -25/04/2019 18:15 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου


Η αστυνομία βρίσκεται στο πεδίο βολής του στρατού στο χωριό Ορούντα κοντά στη Λευκωσία όπου εντοπίστηκε ένα πτώμα γυναίκας καθ’ υπόδειξη του 35χρονου λοχαγού Νίκου Μεταξά. Όπως πληροφορείται το protothema.gr το πτώμα που είχε πεταχτεί στο πεδίο βολής δεν είναι της 29χρονης Maricar, αλλά άλλης γυναίκας από την Ινδία ή το Νεπάλ. Με τον εντοπισμό και αυτού του πτώματος οι δολοφονίες ανέρχονται πλέον σε 5 !

Το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε σε λάκκο και είναι σε προχωρημένη σήψη και δεν μπορεί να αναγνωριστεί. Το πεδίο βολής το γνώριζε καλά ο λοχαγός αφού εκεί γινόντουσαν οι βολές της μονάδας τεθωρακισμένων στην οποία υπηρετούσε.

Αυτή τη στιγμή στο πεδίο βολής βρίσκονται αστυνομικοί και ιατροδικαστές.

Ανακρινόμενος ο Μεταξάς, παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε και την 29χρονη Maricar, κάτι το οποίο απέρριπτε μέχρι σήμερα το πρωί. Συνολικά έχει παραδεχθεί τέσσερις φόνους γυναικών, αλλά υποστηρίζει ότι η 6χρονη Sierra πέθανε από αναρρόφηση του εμετού της. Ίσως να υπάρξει παραδοχή και για αυτό το φόνο σήμερα.

pedio-volis.jpg

Διαβάστε τη συνέχεια στο protothema.gr

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required