Γενικός Δείκτης:844-1.09%
EUR/USD: 1.122

Οι καλύτερες και πιο... άβολες στιγμές της Τερέζα Μέι!

  • ( UPD -24/05/2019 13:46 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Σήμερα, η Τερέζα Μέι ανακοίνωσε την παραίτησή της από την ηγεσία των Συντηρητικών στις 7 Ιουνίου, αμέσως μετά την απόρριψη του σχεδίου της για το Brexit από το υπουργικό συμβούλιο.

Η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη της μέρα στη διακυβέρνηση της Βρετανίας, η Τερέζα Μέι δεν πέρασε ευχάριστες στιγμές, στις επαφές της με τους Ευρωπαίους ηγέτες και ειδικά καθ' όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για το Brexit.

Στα βίντεο που ακολουθούν θα δείτε κάποια από τα άβολα περιστατικά, τις γκάφες, την πολιτική αμηχανία και την αδεξιότητα που διέπουν τη Βρετανίδα πρωθυπουργό, τόσο σε ό,τι αφορά τη διαχείριση της εικόνας της, όσο και τη διαχείριση των ζητημάτων της χώρας της.

Τα media θα έχουν να θυμούνται τον επιδεικτικό τρόπο με τον οποίο η Άνγκελα Μέρκελ αγνόησε την Βρετανίδα πρωθυπουργό κατά την άφιξή της στη Γερμανία, το ψυχρό ενσταντανέ με τον Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ, τη δυσφορία του Μακρόν, όταν επιχείρησε να μιλήσει γαλλικά (χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία), τις άβολες στιγμές, όταν διέκοψε την ομιλία του, όταν ο αέρας της πήρε τα χαρτιά και επιχειρούσε να τα μαζέψει, αναγκάζοντας να κατέβει από το βήμα για να τη βοηθήσει.

Και ποιος ξεχνάει την άβολη στιγμή με τη Μέι να κλειδώνεται στο αυτοκίνητό της, αφήνοντας τη Μέρκελ να την περιμένει στην υποδοχή, τον Γιούνκερ να μιμείται τις χορευτικές της φιγούρες σ' εκείνο το ντροπιαστικό βίντεο που συζητήθηκε για σωστούς και λάθος λόγους, την ατυχή παρτίδα μπιλιάρδου με τον Ιταλό πρωθυπουργό και το ότι είχε μείνει ολομόναχη στην αίθουσα διαπραγματεύσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • video icon: Yes
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required