Γενικός Δείκτης:766.64-0.92%
EUR/USD: 1.17

Αγγελική Φράγκου: Ενίσχυση της ρευστότητας και του στόλου της Navios Maritime Partner

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Του Μηνά Τσαμόπουλου

Κερδοφόρα ήταν η οικονομική χρήση της εισηγμένης στο NYSE ναυτιλιακής εταιρείας Navios Maritime Partner της Αγγελικής Φράγκου για το 9μηνο του 2017. Ο τζίρος ανήλθε στα 152,4 εκατομμύρια δολάρια και η ρευστότητα από τη διαχείριση του στόλου στα 37,9 εκατομμύρια. Το EBITDA έκλεισε στα 95,9 εκατομμύρια δολάρια.

Το γ΄ τρίμηνο η εταιρεία είχε τζίρο 60 εκατομμύρια δολάρια και ρευστότητα στα 22,4 εκατομμύρια ενώ το EBITDA έφθασε τα 37,9 εκατομμύρια.

Η Αγγελική Φράγκου πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας δήλωσε: «Είναι ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα του γ΄ τριμήνου διάστημα κατά το οποίο η εταιρεία είχε κέρδη 60 εκατομμύρια δολάρια, EBITDA 41 εκ. και καθαρά κέρδη 9,2 εκατομμύρια δολάρια». Η ρευστότητα της εταιρείας όπως επεσήμανε η ελληνίδα πλοικτήτρια της έδωσε τη δυνατότητα να ανανεώσει τον στόλο με τα φορτηγά πλοία αποκτώντας επτά και πουλώντας ένα.

« Αυτές οι κινήσεις αύξησαν τον στόλο κατά 33% με βάση την χωρητικότητα και μείωσε τον μέσο όρο ηλικίας κατά 9%» επεσήμανε η Αγγελική Φράγκου.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Δημοφιλή στο Internet

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required