Γενικός Δείκτης:648.490.36%
EUR/USD: 1.1368

Ξενάγηση στο κρουαζιερόπλοιο «MSC MUSICA»

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Ανδρέας Βεντούρης, παρευρέθηκε στην ξενάγηση στο κρουαζιερόπλοιο «MSC MUSICA», που πραγματοποιήθηκε χθες, στο λιμάνι του Πειραιά.

Τα κρουαζιερόπλοια της εταιρείας MSC Cruises, «MSC MUSICA» και «MSC POECIA», θα πραγματοποιούν κρουαζιέρες από το λιμάνι του Πειραιά, από τις αρχές Ιουνίου 2018 έως τον Οκτώβριο 2018.

Ο Αντιδήμαρχος Πειραιά, σε δήλωσή του, τόνισε πως προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής, είναι να γίνει ο Πειραιάς ελκυστικός τουριστικός προορισμός, με δράσεις και πρωτοβουλίες που κινούνται στην κατεύθυνση της τουριστικής ανάπτυξης της πόλης μας. «Παρευρέθηκα στην ξενάγηση του κρουαζιερόπλοιου «MSC MUSICA» της εταιρείας «MSC Cruises», η οποία έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμα κρουαζιέρας της, το λιμάνι του Πειραιά. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις, προκειμένου να επισκέπτονται την πόλη μας όσο γίνεται περισσότεροι τουρίστες», επεσήμανε ο κ. Βεντούρης, υπογραμμίζοντας πως ο Πειραιάς διαθέτει μοναδικές ομορφιές οι οποίες αξίζει να αναδειχθούν.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Δημοφιλή στο Internet

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required