Γενικός Δείκτης:705.2-1.04%
EUR/USD: 1.17

Η Deloitte επιβλέπουσα εντολοδόχος στην εξαγορά της Hellenic Seaways από Attica

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Η εταιρεία Deloitte ορίστηκε ως επιβλέπουσα εντολοδόχος για την παρακολούθηση των όρων και προϋποθέσεων που επέβαλε η Επιτροπή Ανταγωνισμού για την έγκριση της συγκέντρωσης ATTICA GROUP - HELLENIC SEAWAYS.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της επιτροπής, σε συνέχεια της έγκρισης της συγκέντρωσης που αφορά στην απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου από την εταιρία ATTICA Ανώνυμος Εταιρεία Συμμετοχών (δ.τ. ATTICA GROUP) επί της εταιρίας με την επωνυμία ΧΕΛΛΕΝΙΚ ΣΗΓΟΥΕΪΣ Ανώνυμνη Ναυτιλιακή Εταιρεία (δ.τ. HELLENIC SEAWAYS) με την επιβολή όρων και προϋποθέσεων (διορθωτικών μέτρων), ορίστηκε ως επιβλέπουσα εντολοδόχος η εταιρία με την επωνυμία «Deloitte Business Solutions Ανώνυμη Εταιρία Συμβούλων Επιχειρήσεων» και το διακριτικό τίτλο «Deloitte Business Solutions A.E.», προκειμένου να παρακολουθήσει τη συμμόρφωση της εταιρίας ATTICA με τους σχετικούς όρους και τις προϋποθέσεις της απόφασης υπ' αριθμ. 658/2018.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Δημοφιλή στο Internet

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required