Γενικός Δείκτης:731.49-0.23%
EUR/USD: 1.1156

WIMA: Η Διεθνής Ναυτική και Βιομηχανική Ένωση έκοψε την πίτα της

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Παρουσία πλήθους μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας της Διεθνής Ναυτικής και Βιομηχανικής Ένωσης (WIMA) την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019, στον βιομηχανικό πολυχώρο «Σημείον Pirée», στον Πειραιά.

O Πρόεδρος της Ένωσης, Ηλίας Χατζηεφραιμίδης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στις δράσεις της Ένωσης αλλά και στα μελλοντικά σχέδια της. Στη συνέχεια, απηύθυνε χαιρετισμό ο κύριος Γιάννης Πλακιωτάκης, Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο οποίος εξέφρασε τις προσδοκίες αλλά και τις ανησυχίες του για την πορεία της ναυτιλίας στην Ελλάδα.

Ακολούθησε η κοπή πίτας του Διοικητικού Συμβουλίου της WIMA κι έπειτα τα μέλη, οι φίλοι της Ένωσης αλλά και οι επίτιμοι καλεσμένοι από τη ναυτιλία συζήτησαν για την επιχειρηματική επικαιρότητα.

Οι επίσημοι καλεσμένοι που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ήταν: ο κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης (Τομεάρχης Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της ΝΔ), ο κ. Κυριακίδης (Εκπρόσωπος Δημόσιας Αρχής Λιμένων, Υπουργείο Ναυτιλίας), ο κ. Ιωάννης Ρέτσας (Διευθυντής Enterprise Greece), ο κ. Χαράλαμπος Τουμπέκης (Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά), ο . κ. Ανδριανός Μιχάλαρος (Πρόεδρος Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά), ο κ. Μιχαήλ Γιάγκας (Πρόεδρος Β.Ε.Π), ο κ. Νίκος Παπαγεωργίου (Α' Αντιπρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραια), ο κ. Χαράλαμπος Γαργαρέτας (Διευθύνων Σύμβουλος Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας), ο κ. Αντώνης Στελλιάτος (Πρόεδρος Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού), ο κ. Θεόδωρος Βώκος (Executive Director, Posidonia S.A), ο κ. Γιώργος Ξηραδάκης (Πρόεδρος Propeller Club), η κα. Ελένη Πολυχρονοπούλου (Πρόεδρος HEMEXPO), ο κ. Μιχαήλ Μαντζαφός (Πρόεδρος Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Τεχνολογίας) καθώς και οι κ.κ. Χουλιάρας και Καλυβόπουλος (Ινστιτούτο Ναυτικών Μελετών Λονδίνου).

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required