Γενικός Δείκτης:847.36-0.35%
EUR/USD: 1.1212

Λάμπρος: Έστειλε στις εφοπλιστικές ενώσεις επιστολή με προεκλογικό άρωμα

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Επιστολή με προεκλογικό άρωμα έστειλε στις εφοπλιστικές ενώσεις και στους ναυτιλιακούς φορείς ο Μιχάλης Λάμπρος στέλεχος της ελληνική ναυτιλιακής βιομηχανίας με εμπειρία σχεδόν 60 ετών, επισημαίνοντας την συμμετοχή σε αυτές τις εκλογές δύο γνωστών για τους αγώνες τους στους τομείς της Ελληνικής και της Ελληνόκτητης Ναυτιλίας στελεχών, τους Θόδωρο Κόντε και Γιώργο Ξηραδάκη.

Αναλυτικά :

Αγαπητοί Κύριοι,

Παρά το ό,τι όλοι σας γνωρίζετε για την παρουσία αξιόλογων μελών της Ναυτιλιακής οικογένειας του Πειραιά στις ερχόμενες εκλογές της 26/05/2019 ως υποψηφίων θα ήθελα απλά να σας υπογραμμίσω την συμμετοχή σε αυτές τις εκλογές δύο γνωστών για τους αγώνες τους στους τομείς της Ελληνικής και της Ελληνόκτητης Ναυτιλίας στελεχών, τους κύριους Θεόδωρον Κόντε και Γεώργιον Ξηραδάκη.

Ίσως να μην είμαι εγώ το πιο κατάλληλο πρόσωπο για να εκτιμήσω την εποικοδομητική προσφορά των κύριων Κόντε και Ξηραδάκη, όμως η πολυετής παρουσία τους στον Ναυτιλιακό στίβο του Πειραιά άφησε και συνεχίζει να αφήνει ανεξίτηλα προσωπικά δείγματα θετικών επιδόσεων.

Ο κύριος Κόντες για ολόκληρες δεκαετίες προσφέρει θετικές υπηρεσίες στον τομέα της επιβατηγού και ιδιαίτερα της Κρουαζιεροπλοίου Ναυτιλίας και επάξια ευρίσκεται στο τιμόνι της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και φορέων Ναυτιλίας και αξίζει την στήριξη όλων μας ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιώς με τον συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ».

Ο κύριος Ξηραδάκης με την πολυετή, έντονη, θετική παρουσία του στα δρώμενα της Ακτής Μιαούλη σε ό,τι αφορά κυρίως τον οικονομικό τομέα ως άριστος Οικονομολόγος, αλλά και Πλοίαρχος Ε.Ν και επί σειρά ετών Πρόεδρος του Propeller Club του Πειραιά, είναι υποψήφιος για την Ευρωβουλή με τον συνδυασμό της Νέας Δημοκρατίας. Ο κύριος Ξηραδάκης διαθέτει και εμπειρία αλλά και άριστη γνώση των ναυτιλιακών θεμάτων, και είναι ο καταλληλότερος να εκπροσωπήσει και να προβάλει την μεγάλη οικογένεια της Ελληνικής Ναυτιλίας στην Ευρωβουλή.

Είμαι βέβαιος ότι και οι δύο αξίζουν τη στήριξη μας για να δούμε επιτέλους σοβαρούς και έμπειρους εκπροσώπους της Ναυτιλίας μας και στον Δήμο Πειραιώς αλλά και στην Ευρωβουλή.

Καλή επιτυχία και στους δύο!

Ευχαριστώ που διαβάσατε αυτό το μήνυμά μου και ζητώ συγνώμη που σας κούρασα.

Με εκτίμηση,

Μιχάλης Λάμπρος

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required