Γενικός Δείκτης:847.36-0.35%
EUR/USD: 1.1212

Η Seanergy Maritime Holdings Corp. ανακοινώνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους $20,5 εκατ.

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Η Seanergy Maritime Holdings Corp. (η «Εταιρεία») (NASDAQ:SHIP), ανακοίνωσε την επιτυχή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 20,5 εκατ. δολαρίων.

Συγκεκριμένα, εκδόθηκαν 4.200.000 νέοι τίτλοι με δημόσια προσφορά και 1.823.529 νέοι τίτλοι με ιδιωτική τοποθέτηση σε υφιστάμενους μετόχους. Έκαστος τίτλος εκδόθηκε στην τιμή των 3,4 δολαρίων και αποτελείται από μία κοινή μετοχή και δύο warrants.

Τα έσοδα της έκδοσης αναμένεται να διατεθούν για γενικούς εταιρικούς σκοπούς, μείωση δανεισμού και αγορές νέων πλοίων.

Η επενδυτική τράπεζα Maxim Group LLC ενήργησε ως κύριος ανάδοχος της έκδοσης, η οποία ολοκληρώθηκε στις 14 Μαΐου 2019 και το σχετικό ενημερωτικό δελτίο είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Αμερικανικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (SEC) http://www.sec.gov.

Σχετικά με την Seanergy Maritime Holdings Corp.

Η Seanergy Maritime Holdings Corp. είναι η μοναδική εταιρεία εισηγμένη στο αμερικανικό χρηματιστήριο που διαχειρίζεται αποκλειστικά στόλο πλοίων τύπου Capesize. Ο στόλος της Εταιρείας αποτελείται από δέκα πλοία, τύπου Capesize, με συνολική μεταφορική ικανότητα που ανέρχεται στους 1.748.581 τόνους και με μέση ηλικία στόλου τα 10 έτη.

Η Seanergy Maritime Holdings Corp. είναι ναυτιλιακή εταιρεία με κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και έδρα τα Marshall Islands. Οι μετοχές της Εταιρείας διαπραγματεύονται στο χρηματιστήριο του Nasdaq Capital Market με τον κωδικό ''SHIP'', τα δικαιώματα προαίρεσης αγοράς Τάξεως Α διαπραγματεύονται με τον κωδικό "SHIPW" και τα δικαιώματα προαίρεσης αγοράς Τάξεως Β διαπραγματεύονται με τον κωδικό "SHIPZ".

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required