Γενικός Δείκτης:705.2-1.04%
EUR/USD: 1.17

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες του νέου special edition iPhone 8

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Tα νέα iPhone 8 (PRODUCT) RED και iPhone 8 Plus (PRODUCT) RED Special Edition είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία στο cosmote.gr και germanos.gr.

Με σήμα κατατεθέν της σειράς το κομψό design από ειδικό ανθεκτικό κόκκινο γυαλί, οι καταναλωτές μπορούν να τα αποκτήσουν από €859 με έως 36 άτοκες δόσεις. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Παγκόσμιο Ταμείο για την υποστήριξη προγραμμάτων καταπολέμησης του HIV / AIDS.

Όπως όλες οι εκδόσεις του iPhone 8, έτσι και η σειρά RED Special Edition περιλαμβάνει Retina HD οθόνη, A11 Bionic Chip (CPU), λειτουργία Portrait, ασύρματη φόρτιση και διπλή κάμερα (στην Plus έκδοσή του).

Με τα νέα Special Edition iPhone 8 (PRODUCT) RED και iPhone 8 Plus (PRODUCT) RED, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν τις υψηλές ταχύτητες mobile internet του δικτύου 4G/4G+ COSMOTE, του Νο1 δικτύου σε πληθυσμιακή κάλυψη (98% και 92% αντίστοιχα) στην Ελλάδα.

Στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ οι καταναλωτές μπορούν να βρουν το iPhone 8 (PRODUCT) RED Special Edition με €859 (€23,86/μήνα σε 36 άτοκες δόσεις), τo iPhone 8 Plus (PRODUCT) RED Special Edition με €979 (€27,19/μήνα σε 36 άτοκες δόσεις) ή να τα αποκτήσουν φθηνότερα με τα προγράμματα κινητής COSMOTE και να τα συνδυάσουν με αξεσουάρ που τους ταιριάζουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία. Τα νέα iPhone 8 (PRODUCT) RED και iPhone 8 Plus (PRODUCT) RED Special Edition θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ τον Μάιο.

160 εκατομμύρια δολάρια για την καταπολέμηση του HIV/AIDS
Η καμπάνια RED της Apple «τρέχει» για 11η χρονιά σε παγκόσμια κλίμακα, όπου μέρος των εσόδων πηγαίνει στο Παγκόσμιο Ταμείο για την καταπολέμηση του HIV/AIDS. Από την έναρξη της καμπάνιας μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρωθεί $160 εκατ. για προγράμματα συμβουλευτικής υποστήριξης, ελέγχου και φαρμακευτικής αγωγής κατά του HIV/AIDS.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Δημοφιλή στο Internet

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required