Γενικός Δείκτης:725.56-0.81%
EUR/USD: 1.1186

Πώς να μην χάνετε κανένα event – Το Google μας δείχνει τον τρόπο!

  • ( UPD -21/08/2018 08:37 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

 

Για τους περισσότερους ανθρώπους, το καλοκαίρι σημαίνει φεστιβάλ, εκδηλώσεις, συναυλίες, εκθέσεις τέχνης. Το πρόβλημα με την ύπαρξη τόσων events είναι ότι δεν είστε σίγουροι για ποια αξίζει πραγματικά να αφιερώσετε από τον πολύτιμο χρόνο σας. Ευτυχώς, η Google είναι εδώ να βρει λύση και σε αυτό το πρόβλημα καθώς η εταιρεία έχει ανακοινώσει μια σημαντική ενημέρωση στη σελίδα Αναζήτησης της, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν πληροφορίες για εκδηλώσεις χωρίς να ψάχνουν για λεπτομέρειες σε πολλούς ιστότοπους.

Σε μια ανάρτηση στο Blog του Google, η εταιρεία εξηγεί ότι μπορείτε να κάνετε μια επισκόπηση των πληροφοριών για φιάφορα events πληκτρολογώντας λέξεις-κλειδιά όπως "events near me" ή "free concert" στη γραμμή αναζήτησης της Google. Όταν το κάνετε αυτό, θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης, στο οποίο μπορείτε να περιηγηθείτε και να δείτε τα events που σας ενδιαφέρουν.

 

Αν πατήσετε σε μια event card θα βρείτε πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις ώρες, τις ημερομηνίες και τις τοποθεσίες. Ένας σύνδεσμος με τον επίσημο ιστότοπο για την εκδήλωση θα σας δοθεί επίσης εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες που δεν εμφανίζονται στην αναζήτηση. Θα μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τα αποτελέσματα αναζήτησης και να αγοράσετε εισιτήρια από τον πάροχο της επιλογής σας στην Αναζήτηση χωρίς να το κάνετε χειροκίνητα.

 

Google-Search.jpg

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required