Γενικός Δείκτης:847.36-0.35%
EUR/USD: 1.1212

Συνεργασία Apple και Samsung - Το περιεχόμενο του iTunes στις έξυπνες τηλεοράσεις

  • ( UPD -07/01/2019 12:41 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Samsung Electronics και Apple έδωσαν τα χέρια και αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, ώστε οι καταναλωτές που κατέχουν επιλεγμένες έξυπνες τηλεοράσεις της Samsung να έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό περιεχόμενο του iTunes. Η υποστήριξη AirPlay 2 θα επιτρέψει στους ιδιοκτήτες iPhone και iPad να στέλνουν περιεχόμενο από τις οθόνες τους και στις τηλεοράσεις.

Η συμφωνία αποτελεί μέρος μιας συνεχιζόμενης στρατηγικής αλλαγής για την Apple, η οποία αντιμετωπίζει αδύναμες πωλήσεις στην Κίνα και μια κορεσμένη παγκόσμια αγορά έξυπνων τηλεφώνων με τους χρήστες να μένουν στα παλιά τους iPhones περισσότερο από ποτέ, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Reuters.

Ως αποτέλεσμα, η Apple προσανατολίζεται ολοένα και περισσότερο στον τομέα υπηρεσιών της, ο οποίος περιλαμβάνει επιχειρήσεις όπως η αποθήκευση iCloud εκτός από τις επιχειρήσεις μουσικής, τηλεόρασης και κινηματογραφικού περιεχομένου.

Μάλιστα, έχει ανακοινώσει αρκετές σημαντικές συμφωνίες για πρωτότυπο τηλεοπτικό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης μιας επερχόμενης επίδειξης με την Oprah Winfrey, αλλά χωρίς να έχει ανακοινώσει πότε θα ξεκινήσει η υπηρεσία του.

"Προσβλέπουμε να φέρουμε την εμπειρία iTunes και AirPlay 2 σε ακόμη περισσότερους πελάτες σε όλο τον κόσμο μέσω των Smart TV της Samsung, έτσι ώστε οι χρήστες iPhone, iPad και Mac να έχουν ακόμα έναν άλλο τρόπο να απολαμβάνουν όλο το αγαπημένο τους περιεχόμενο στη μεγαλύτερη οθόνη στο σπίτι τους" δήλωσε ο Eddy Cue, ανώτερος αντιπρόεδρος του Internet Software and Services της Apple, στο δελτίο τύπου που συνοδεύει τη συμφωνία και δημοσιεύτηκε από την Samsung.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required