Γενικός Δείκτης:714.44-1.51%
EUR/USD: 1.1353

WSJ: Η Apple θα κυκλοφορήσει τρία νέα iPhones φέτος

  • ( UPD -11/01/2019 13:24 )
  • Print
Προσθήκη σχολίου

Η Apple Inc σχεδιάζει να κυκλοφορήσει φέτος τρία νέα μοντέλα iPhone, συμπεριλαμβανομένου ενός με οθόνη LCD ως διάδοχος του μοντέλου XR που αγωνίζεται να τα πάει καλά στις πωλήσεις, ανέφερε η Wall Street Journal την Παρασκευή.

Η κατασκευάστρια των iPhones σκοπεύει επίσης να εισαγάγει νέες δυνατότητες κάμερας, ανέφερε το δημοσίευμα, επικαλούμενο πηγές με γνώση του θέματος.

Η εταιρεία αποφάσισε να παραμείνει στην οθόνη υγρών κρυστάλλων (LCD) σε μια εποχή που οι αργές πωλήσεις του iPhone XR την οδήγησαν να μειώσει την πιο πρόσφατη πρόβλεψη των εσόδων της.

Την περασμένη εβδομάδα, η Apple εξέδωσε την πρώτη της προειδοποίηση για τα έσοδά της σε σχεδόν 12 χρόνια, αναφέροντας την χαμηλή ζήτηση στην αγορά της Κίνας, μια κίνηση που οδήγησε τις μετοχές της εταιρείας σε μια «βουτιά» άνω του 10%, τη μεγαλύτερη υποχώρησή τους εντός έξι ετών.

Το δημοσίευμα έρχεται σε αντίθεση με εκείνο της ασιατικής εφημερίδας Nikkei πριν από δύο μέρες, το οποίο επικαλούνταν πηγές που υποστήριζαν ότι ο κολοσσός σκοπεύει να μειώσει την παραγωγή των νέων iPhones κατά περίπου 10% για τους επόμενους τρεις μήνες.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά σε δύο μήνες που η Apple μείωσε την προγραμματισμένη παραγωγή της για τα κινητά της, ενώ η αναθεώρηση αυτή ισχύει για όλα τα νέα μοντέλα iPhone - τα XS Max, XS και XR, ανέφερε η εφημερίδα.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required