Γενικός Δείκτης:776.4-0.26%
EUR/USD: 1.1221

Apple: Κυκλοφόρησε την smart battery θήκη για τα iPhone XS/Max/XR

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Η Apple μόλις κυκλοφόρησε τρεις Smart Battery θήκες για τα τα iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR. Είναι η δεύετρη φορά που η Apple λάνσαρε μια θήκη μπαταριών μετά την πρώτη που είχε κατασκευάσει για το iPhone 6 / iPhone 6s.

Η Apple τονίζει πως η νέα smart Battery θήκη για το iPhone XS προσθέτει 33 επιπλέον ώρες ομιλίας, 21 επιπλέον ώρες χρήσης στο Internet και 25 επιπλέον ώρες χρήσης βίντεο. Η iPhone XS Max smart Battery θήκη προσθέτει 37 επιπλέον ώρες ομιλίας, 10 ώρες επιπλέον χρήσης στο Internet και 25 ώρες επιπλέον αναπαραγωγής βίντεο. Τέλος η iPhone XR Battery smart θήκη προσθέτει 39 ώρες ομιλίας επιπλέον, 22 ώρες επιπλέον χρήσης στο Internet και 27 ώρες επιπλέον αναπαραγωγής βίντεο.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι πως αυτές οι θήκες υποστηρίζουν και ασύρματη φόρτιση, σύμφωνα με δημοσίευμα του CNBC

"Η Smart Battery Case είναι συμβατή με Qi φορτιστές. Μπορείτε να φορτίσετε το iPhone σας και την Battery θήκη ταυτόχρονα. Με αυτή την θήκη προσαρμοσμένη στο iPhone το έξυπνο status της μπαταρίας παρουσιάζεται στο κλείδωμα οθόνης και στο κέντρο ειδοποιήσεων έτσι ώστε να γνωρίζει ακριβώς πόση φόρτιση σας απομένει ανά πάσα στιγμή"

Οι εν λόγω θήκες είναι διαθέσιμες σε μαύρο και λευκό και κοστίζουν 129 δολάρια.

Οι παραγγελίες έχουν ανοίξει με τις πρώτες αποστολές να φτάνουν την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required