Γενικός Δείκτης:764.81-1.49%
EUR/USD: 1.1217

Dell EMC Partner Awards: Η Dell τιμά το έργο των συνεργατών της

  • Print
Προσθήκη σχολίου

* H εκδήλωση Dell EMC Partner Awards ανέδειξε την εκτίμηση της εταιρείας στους συνεργάτες της στην Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, στο ευρύτερο πλαίσιο του προγράμματος αναγνώρισης συνεργατών στην περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης (CEE)


* Με τη συμβολή του δικτύου των συνεργατών της, η Dell EMC την περασμένη χρονιά στην περιοχή της Ελλάδας, Κύπρου & Μάλτας παρουσίασε αύξηση εσόδων κατά 33%. Ταυτόχρονα, ο βαθμός ικανοποίησης των συνεργατών είναι εξαιρετικά υψηλός, γεγονός που αντανακλά το άριστο επίπεδο της συνεργασίας.

Η Dell EMC διοργάνωσε χθες την ετήσια εκδήλωση αναγνώρισης των συνεργατών της για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Σαρόγλειο Μέγαρο.

Τα βραβεία εκφράζουν την αναγνώριση και εκτίμηση της εταιρείας προς τους συνεργάτες της, οι οποίοι παρέχουν καινοτομικές λύσεις και υπηρεσίες που βασίζονται στα προϊόντα και την υψηλή τεχνογνωσία της Dell EMC.

Για μια ακόμα χρονιά, στην εκδήλωση αναδείχθηκε η σταθερή δέσμευση της Dell EMC προς το κανάλι των συνεργατών της και η σπουδαιότητά του για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας στην αγορά.

"Κάθε συνάντηση και ευκαιρία επικοινωνίας με τους συνεργάτες μας, ενισχύει την πεποίθησή μας ότι η Dell EMC αποτελεί μια μεγάλη οικογένεια, στους κόλπους της οποίας όλοι μαζί δρούμε συνεργατικά για την επίτευξη κοινών στόχων και οραμάτων", δήλωσε η κ. Μαρία Οικονομίδου, Γενική Διευθύντρια της Dell EMC για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. "Χαίρομαι ιδιαίτερα που και φέτος η εταιρεία αναγνωρίζει τις προσπάθειες και το εξαιρετικά σπουδαίο έργο των τοπικών μας συνεργατών, και είμαι σίγουρη ότι με την αναβάθμιση του Προγράμματος Συνεργατών προσφέρονται ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για περαιτέρω ανάπτυξη και κερδοφορία. Η διαρκής ανάπτυξη και εμβάθυνση της σχέσης με τους συνεργάτες μας αντικατοπτρίζεται στον εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης εσόδων της εταιρείας της τάξεως του 33% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Ο τοπικός οργανισμός της Dell EMC στελεχώνεται και αναπτύσσεται ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους συνεργάτες μας, και να βρισκόμαστε στην πρώτη θέση των προτιμήσεών τους, όχι μόνο ως προμηθευτής αλλά και ως πηγή τεχνογνωσίας σε ένα ταχύτατα εξελισσόμενο τεχνολογικό τοπίο" προσέθεσε η κ. Οικονομίδου.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required