Γενικός Δείκτης:732.020.89%
EUR/USD: 1.1211

Και η Disney «χτυπάει» το Netflix - Παρουσιάζει σήμερα τη νέα υπηρεσία streaming

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Η Walt Disney Co θα παρουσιάσει την Πέμπτη μια υπηρεσία συνεχούς ροής με τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες από τα πιο δημοφιλή franchises ψυχαγωγίας στον κόσμο, προκειμένου να ανταγωνιστεί την ψηφιακή κυριαρχία του Netflix.

Η μηνιαία συνδρομή χωρίς διαφημίσεις που ονομάζεται Disney+ αναμένεται να ξεκινήσει αργότερα φέτος. Εκτός από ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές της Disney, θα περιλαμβάνει προγράμματα από το σύμπαν της Marvel, τον γαλαξία "Star Wars", τον δημιουργό του Toy Story, Pixar, και το κανάλι National Geographic.

Η Disney θα φιλοξενήσει σήμερα αναλυτές της Wall Street στην έδρα της στο Burbank της Καλιφόρνια, για να παρουσιάσει την εφαρμογή Disney+ και να παράσχει πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τη στρατηγική των online media.

Ο γίγαντας της ψυχαγωγίας προσπαθεί να μεταμορφωθεί από ένα σταθμό καλωδιακής τηλεόρασης σε έναν ηγέτη των μέσων ροής. Ο CEO, Bob Iger, τον Φεβρουάριο, χαρακτήρισε το streaming τη «No 1 προτεραιότητα» για την εταιρεία.

Η ψηφιακή αυτή ώθηση είναι η άμεση ανταπόκριση τηςστη διακοπή της καλωδιακής υπηρεσίας που έπληξε το αθλητικό της δίκτυο ESPN και άλλα κανάλια και στην άνοδος του Netflix Inc. Η startup της Silicon Valley έχει συγκεντρώσει 139 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως από τότε που ξεκίνησε τη ροή της 12 χρόνια πριν.

Το «Σπίτι του Micky Mouse» θα ενταχθεί στην αγορά του streaming σε μια εποχή που το κοινό διαθέτει πληθώρα επιλογών και μηνιαίων συνδρομών για ψηφιακή ψυχαγωγία. Η Apple Inc. και WarnerMedia της AT&T Inc σχεδιάζουν επίσης υπηρεσίες streaming.

Η Disney δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την τιμή για τη νέα της υπηρεσία.

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required