Γενικός Δείκτης:681.980.14%
EUR/USD: 1.18

Joon: Eμπειρία ταξιδιού νέας γενιάς από την Air France

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Η Joon είναι η εμπειρία ταξιδιού της νέας γενιάς από την Air France. Η εταιρεία έχει σχεδιαστεί ώστε να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μιας νέας γενιάς ταξιδιωτών. Τι υπάρχει στο πρόγραμμα; Ευελιξία, εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στα μέτρα του καθενός ταξιδιωτική εμπειρία. Η Joon απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια πραγματικά νέα ταξιδιωτική εμπειρία.

Ο Franck Terner, Διευθύνων Σύμβουλος της Air France δήλωσε: "Η Joon είναι ένα νέο μοντέλο αεροπορικής εταιρίας, κάτι μεταξύ μιας παραδοσιακής και μίας χαμηλού κόστους εταιρείας, μια νέα ταξιδιωτική εμπειρία για όλους τους πελάτες. Η Joon αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα έργα μας στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου Trust Together και θα είναι μία από τις προτεραιότητες της Air France στην προσπάθειά της να κερδίσει μερίδιο της αγοράς. Η Joon θα επιταχύνει την ανάπτυξη του ομίλου και θα αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος του δικτύου και του χαρτοφυλακίου των αεροπορικών εταιρειών του ομίλου, δρώντας συμπληρωματικά και δυναμικά, με πτήσεις από τη Γαλλία».

Ο Jean-Michel Mathieu, Διευθύνων Σύμβουλος της Joon, πρόσθεσε: "Για να δημιουργήσουμε την Joon, συνεργαστήκαμε για να προσφέρουμε μια νέα πρόταση στον κλάδο των αερομεταφορών, με πνεύμα δημιουργικότητας, καινοτομίας και ευελιξίας. Η Joon είναι η μικρότερη αδερφή της Air France, η οποία σπάει την παράδοση και εμπνέεται από τις νέες απαιτήσεις των ταξιδιωτών για μια εμπειρία που βρίσκεται πέρα από τις πόρτες ενός αεροσκάφους».

  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required