Γενικός Δείκτης:705.2-1.04%
EUR/USD: 1.17

H Alpha Bank στηρίζει τη Χρυσή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη

  • Print
Προσθήκη σχολίου

Με ανακοίνωση της η Alpha Bank γνωστοποίησε ότι στηρίζει τη Χρυσή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη, «συμβάλλοντας ενεργά στην προσπάθεια της Ελληνίδας Πρωταθλήτριας της Σκοποβολής για νέες, σπουδαίες διακρίσεις σε ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις».

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση η τράπεζα «η Άννα Κορακάκη είναι η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που κατέκτησε δύο μετάλλια στην ίδια διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς στην πρώτη της συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων και το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων. Έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε περισσότερες από 12 διεθνείς διοργανώσεις, κατακτώντας σημαντικές διακρίσεις σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Η πιο πρόσφατη επιτυχία της σημειώθηκε την 11 Μαρτίου 2018, με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο σπορ πιστόλι 25 μέτρων, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής που διεξήχθη στο Μεξικό».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «η επόμενη μεγάλη αγωνιστική δοκιμασία για την Άννα Κορακάκη θα λάβει χώρα τον Μάιο του 2018, με τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής που διοργανώνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Καλή Επιτυχία στην Άννα Κορακάκη!».

  • copyright: No
  • copyright text: Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
  • sponsored: No
  • bloomberg logo: No

Δημοφιλή στο Internet

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία νέα στο χώρο της οικονομίας και του επιχειρείν

* indicates required