Επιχειρήσεις

BookyourWeddingDay.com: Έφτασε τις 10.000 κρατήσεις για γαμήλιο τουρισμό

  • newsroom


Η πλατφόρμα ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Κύπρο το 2017 ως startup, προσφέροντας τη δυνατότητα σε ταξιδιωτικούς πράκτορες, διοργανωτές γάμων και ζευγάρια, να επιλέξουν τον ιδανικό χώρο τελετής και δεξίωσης

Τη 10.000ή κράτηση από το λανσάρισμά της μέχρι σήμερα έκλεισε στις 2/2 η πλατφόρμα γαμήλιου τουρισμού BookYourWeddingDay.com, η οποία ξεκίνησε το 2017 από την Κύπρο και δραστηριοποιείται και στη χώρα μας.

Πρόκειται για τους Darrel και Jodie από το Εδιμβούργο, οι οποίοι επισκέφτηκαν ένα από τα γραφεία του διεθνούς ταξιδιωτικού πρακτορείου TUI, στρατηγικού συνεργάτη της BookYourWeddingDay.com και έκλεισαν το γάμο τους μέσω της πλατφόρμας στο ξενοδοχείο OlympicLagoonResortστην Αγία Νάπα για τις 10 Οκτωβρίου 2021, τον οποίο θα τελέσει ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 10,000 κρατήσεων, η BookYourWeddingDay.com έκανε δώρο στο ζευγάρι μια 7ήμερη πολυτελή διαμονή στο Olympic Lagoon Resort για την πρώτη επέτειο του γάμου τους.

Μάλιστα, αμέσως μετά η πλατφόρμα ξεπέρασε τις 10.000 κρατήσεις, αφού πραγματοποιήθηκαν ακόμη δυο κρατήσεις από ένα ζευγάρι από τις ΗΠΑ και ένα ζευγάρι από τη Γερμανία, για γάμους σε Σαντορίνη και Κω αντίστοιχα.

Η BookYourWeddingDay.com, με ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλο την Μαρία Ευριπίδη ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Κύπρο το 2017 ως startup, προσφέροντας τη δυνατότητα σε ταξιδιωτικούς πράκτορες, διοργανωτές γάμων και ζευγάρια, να εξασφαλίσουν άμεσα, κάνοντας κράτηση online, την επιθυμητή ημερομηνία τέλεσης πολιτικού γάμου σε Ελλάδα και Κύπρο και να επιλέξουν τον ιδανικό χώρο τελετής και δεξίωσης.

Σήμερα, έχοντας εξασφαλίσει συνεργασία με τα περισσότερα δημαρχεία, ξενοδοχεία και χώρους διεξαγωγής γάμουσε Ελλάδα και Κύπρο και ταξιδιωτικούς κολοσσούς όπως η TUI,η πλατφόρμα έχει επεκταθεί και προσφέρει τη δυνατότητα κράτησης σε διάφορες χώρες του κόσμου, διευκολύνοντας τις διαδικασίες και διευρύνοντας τις επιλογές των μελλόνυμφων σε όλο τον κόσμο.

«Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι και πολύ συγκινημένοι που μπορέσαμε να επιτύχουμε αυτό το ορόσημο. Ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες μας και τα 10,000 ζευγάρια που έκλεισαν το γάμο τους μέσω της πλατφόρμας μας. Με πολλή δουλειά, πείσμα και μεράκι, μέσα σε τρία χρόνια, καταφέραμε να αναπτυχθούμε σε παγκόσμιο επίπεδο, δημιουργώντας στρατηγικές συνεργασίες, προωθώνταςτην Ελλάδα και την Κύπρο στο εξωτερικό και συμβάλλοντας έμπρακτα στην ενίσχυση του γαμήλιου τουρισμού στις δύο χώρες.» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Ευριπίδη.