Επιχειρήσεις

Jumbo: Ανοίγουν τα καταστήματα της αλυσίδας – Δείτε πώς

  • newsroom


Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα ΙΚΕΑ από τη Δευτέρα 5 Απριλίου - Ποια καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά

Το άνοιγμα των καταστημάτων της ανακοίνωσε η αλυσίδα Jumbo ενημερώνοντας παράλληλα το καταναλωτικό κοινό για τον τρόπο με τον οποίο θα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει τις αγορές του.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία Jumbo ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα 5 Απριλίου όλα τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά και θα λειτουργούν με την υπηρεσία του ραντεβού.

Σημειώνεται πως θα ανοίξουν όλα τα καταστήματα της αλυσίδας παιχνιδιών εκτός από τα καταστήματα των Σπάτων, του Αμαρουσίου στο Avenue, Θεσσαλονίκης και Πάτρας.

Σύμφωνα με την εταιρική ανακοίνωση, όσοι κλείνουν ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας θα λαμβάνουν άμεσα email επιβεβαίωσης και 2 ώρες πριν το ραντεβού σας θα λαμβάνουν email και sms υπενθύμισης του ραντεβού. Αν κλείσουν το ραντεβού σε λιγότερο από 2 ώρες πριν την επίσκεψή τους θα λαμβάνουν άμεσα email & sms επιβεβαίωσης.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

Μόνο με click away θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα, 5 Απριλίου και τα καταστήματα ΙΚΕΑ.
Η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας:

Από 5/4 μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με Click Away στα καταστήματα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο, Κηφισός & Λάρισα, (ΙΚΕΑ Ιωάννινα από 6/4) & στα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ Καλαμάτα, Ρόδος, Χανιά και Ηράκλειο και με Click Inside στο κατάστημα ΙΚΕΑ Πειραιάς & σε όλα τα Κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών (εκτός IKEA Πάτρα). Το κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη & το Κέντρο Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ Πάτρα παραμένουν προσωρινά κλειστά.

Διαβάστε ακόμα:

Με γεωγραφικούς περιορισμούς η επανεκκίνηση του λιανεμπορίου από τη Δευτέρα

Διώρυγα του Σουέζ: Σήμερα αναμένεται ο διάπλους των τελευταίων πλοίων που είχαν αποκλειστεί

Χαρίτσης για λιανεμπόριο: Τεράστιο πλήγμα στην αξιοπιστία της κυβέρνησης