Αποκλειστικό

Αλκις Δαυίδ: Αυτό είναι το επτάστερο resort στην Αντίγκουα που απέκτησε ο Mister Coca Cola (pics + vid)

Από τη Μαρία Λεμονιά

×
PLAY VIDEO

Αστρονομική επένδυση: Eκατομμύρια έριξε ο Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας για την απόκτηση μυθικού resort στο εξωτικό νησί που ανοίγει τις πόρτες του σε λίγες ημέρες προκειμένου να υποδεχτεί τους πρώτους επισκέπτες

Πρόκειται για ένα wellness πολυτελή χώρο τον οποίο ονόμασε Swissx Island – Spa Resort όπου σε συνεργασία με την τοπική κυβέρνηση προσφέρει μυθικές διακοπές.

Οι εγκαταστάσεις του χώρου είναι το κάτι άλλο. Ξύλινο interior, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, λίμνες και δωμάτια με αποικιακό style όπου πολυτέλειες του style τζακούζι και μίνι- ατομικό spa στα πολλών τετραγωνικών δωμάτια μετατρέπουν τη διαμονή σε όνειρο.

Στην εξωτική Αντίγκουα ο billionaire επιχειρηματίας δεν απέκτησε μόνο το resort που ανακαίνισε και σε λίγες ημέρες ανοίγει τις πόρτες του αλλά μια ολόκληρη περιοχή την οποία μάλιστα πρόκειται να διαμορφώσει υλοποιώντας το wellness όνειρό του.

Θα είναι πολυτελείς διακοπές με πολύ υγιή προσέγγιση. Οι επτά αστέρων εγκαταστάσεις εναρμονίζονται με το υψηλού επιπέδου εκπαιδευμένο προσωπικό.

Οι επισκέπτες θα συνεργαστούν με ιατρούς ειδικά εκπαιδευμένων από το Harvard. Προσφέρονται πακέτα με εναλλακτικές θεραπείες και ψυχολογική υποστήριξη. Για τους πιο απαιτητικούς υπάρχουν σαμάνοι θεραπευτές που μυούν τους φιλοξενούμενους σε άλλα μονοπάτια ζωής.

Στο πολυτελές κατάλυμα πραγματοποιούνται φυσικοθεραπείες, μαθήματα γιόγκα και meditation και ώρες ψυχανάλυσης. Ό,τι επιθυμία κι αν έχει ο επισκέπτης μπορεί να υλοποιηθεί: Από ψάρεμα στην περιοχή υπό τη συνοδεία ντόπιων, έως ολοήμερο spa με φυσικά προϊόντα περιποίησης από εξειδικευμένο προσωπικό. Προσφέρεται η δυνατότητα για εκτόνωση του στρες με αγροτικές εργασίες, μελέτη βιβλίων στη βιβλιοθήκη με τα εκατοντάδες βιβλία και μουσικοθεραπεία για εκείνους που ηρεμούν μέσα από τις νότες.

«Και αυτό δεν είναι παρά μόνο η αρχή» παραδέχεται στο Lemon Social Eye o εκκεντρικός επιχειρηματίας. «Η περιοχή που έχω αγοράσει διαμορφώνεται σύντομα, δημιουργώντας με κορυφαία αρχιτεκτονικά γραφεία των ΗΠΑ έναν αποικιακού style οικιστικό παράδεισο. Το Swissx Island – Spa Resort θα αποκτήσει σύντομα πολλά ακόμη μικρά ξενοδοχεία με sea view βίλες και άνευ προηγουμένου παροχές πολύ διαφορετικές από τα άλλα συμβατικά καταλύματα της περιοχής.
Πάντως, η διαμονή την περίοδο των εγκαινίων ορίζεται σε 8.000 δολάρια την εβδομάδα για κάθε άτομο