Αποκλειστικό

Apollo’s Muse: Ζαλίζει το privé club των δισεκατομμυριούχων στο Λονδίνο – Τα «χρυσά» εγκαίνια την επόμενη εβδομάδα με Αντρέα Μποτσέλι και Ελληνα σεφ

Γράφει η Μαρία Λεμονιά

×
PLAY VIDEO

To Apollo’s Muse που πήρε το όνομά του από το μεγαλοπρεπές αρχαίο άγαλμα που απεικονίζει την Μούσα του Θεού Απόλλωνα (ένα Ελληνορωμαϊκό καλλιτέχνημα του 2 π.Χ. αιώνα) το οποίο δεσπόζει στην κεντρική σάλα του club και αγοράστηκε μια περιουσία από τον οίκο δημοπρασιών Christie’s έχει γίνει το talk of the town των Ευρωπαίων riches & famous καθώς τα εγκαίνιά του είναι το μεγάλο event των επόμενων ημερών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Lemon Social Eye, στην μεγάλη αυτή γιορτή της Βρετανικής αριστοκρατίας έχει κληθεί να τραγουδήσει ο Ιταλός τενόρος Αντρέα Μποτσέλι ενώ πρόκειται να μαγειρέψει ο διακεκριμένος Ελληνας σεφ Αθηναγόρας Κωστάκος ο οποίος επιμελείται τις γεύσεις του απαιτητικού χώρου.
«Η βραδιά προϋποθέτει ιδιαίτερες γεύσεις και εμείς είμαστε ήδη έτοιμοι. Θα έχουμε διακεκριμένα χαβιάρια και πολλές ετικέτες από πολύ ακριβές σαμπάνιες» μας τονίζει ο Αθηναγόρας Κωστάκος.

Το Apollo’s Muse κερδίζει στις εντυπώσεις καθώς τα μάρμαρά του παραπέμπουν στο Λούβρο ενώ οι αντίκες και τα αγάλματά του είναι όλα αγορασμένα από δημοπρασίες των διάσημων οίκων Christie’s και Sotheby’s. Το αισθητικό αποτέλεσμα συνθέτει μια σπάνια πανδαισία σχολίασε ο Richard Caring στην συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στην The Telegraph.

Oι βραδιές που θα διοργανώνονται -μετά από αυτή των εγκαινίων- θα είναι το λιγότερο επικές. Με κλασσική μουσική, μικρές συναυλίες και Djs που θα παίρνουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για μια μόνο εμφάνιση.

«Η φιλοσοφία του φαγητού είναι επιλεγμένο finger food. Tρούφα με πατάτες crisps, tartar cove, Burrata tortellini, caviar jacket potato, lobster brioche bun, quilty wagyu burger κλ.» αποκαλύπτει στο Lemon Social Eye ο διεθνής σταρ της κουζίνας Αθηναγόρας Κωστάκος.