Αποκλειστικό

Το μεγαλύτερο πάρτι της σεζόν – Η απόβαση jet setters, επιχειρηματιών και designers στην Αθήνα (pics + vid)

Aπο τη Μαρία Λεμονιά

×
PLAY VIDEO

Τριήμερο κάλεσμα στην ελληνική πρωτεύουσα πραγματοποίησε η διεθνής designer Θέμις Ζουγανέλη Κανελλοπούλου που προσκάλεσε φίλους της, διεθνείς προσωπικότητες από όλο τον κόσμο για να γιορτάσει φαντασμαγορικά τα γενέθλιά της

Η πρόσκληση είχε σταλεί πριν οκτώ μήνες με αποδέκτες επιτυχημένους ανθρώπους από όλο τον πλανήτη που το πρόγραμμα τους είναι ιδιαίτερα γεμάτο. Η αλήθεια είναι ότι περισσότεροι βιάστηκαν να απαντήσουν θετικά μια και η Ελληνίδα designer φημίζεται για τα ιδιαίτερα καλέσματά της που για τους περισσότερους αποτελούν μια μοναδική εμπειρία ζεστής φιλοξενίας και μοναδικής κομψότητας.

Οι 200 καλεσμένοι μαγεύτηκαν από την ambiance του χώρου, το μοναδικό art de la table και τις δεκάδες ορτανσίες που πρόβαλλαν πάνω στα τραπέζια και έδεναν αρμονικά με ιδιαίτερα ψηλά βάζα και τα Themis Z σερβίτσια.

Οι κυρίες ήταν ντυμένες στα λευκά όπως και οι άνδρες που επέλεξαν ολόλευκα κοστούμια.

Στην είσοδο οι καλεσμένες παρελάμβαναν από τους διοργανωτές του πάρτι χρυσά σανδάλια προκειμένου να αντικαταστήσουν τις ψηλοτάκουνες γόβες και να κινηθούν με περισσότερη άνεση στο χώρο. Επιπλέον τους προσεφέρετο ένα χρυσού χρώματος αρχαιοελληνικού τύπου στεφάνι, για τα μαλλιά.

Η ισχυρή κυρία των κρυστάλλων Nadja Swarovski της ομώνυμης επιχειρηματικής οικογένειας έφτασε συνοδευόμενη από τον γιό της ενώ η ιδιοκτήτρια του μεγαλύτερου εκδοτικού συγκροτήματος της Αυστρίας Eva Dichand από τον σύζυγό της.

Μόνος αλλά πάντα στυλάτος ήταν ο Γάλλος σχεδιαστής κοσμημάτων Elie Top η τελευταία συλλογή του οποίου παρουσιάστηκε πρόσφατα στους Sotheby’s.

Παρούσα ήταν και η Βρετανίδα αριστοκράτισσα India Hicks της οποίας η μητέρα υπήρξε επί πολλές δεκαετίες στο στενό φιλικό περιβάλλον της βασίλισσας Ελισάβετ.

Το ζεύγος των Χολυγουντιανών παραγωγών Colleen και Brad Bell συζήτησε στα κοσμικά πηγαδάκια για τις νέες ταινίες που ετοιμάζει ενώ ο γιός του Ρότζερ Μουρ για την κοσμοπολίτικη ζωή στο Γκστάαντ.

Η λίστα των καλεσμένων περιελάμβανε και κάποιους – ελάχιστους βέβαια, Ελληνες όπως η Νάντια και Τάκης Θεοχαράκη, το ζεύγος Μελά, η Ελένη Παναγιωταρέα και ο Σωτήρης Μακρόπουλος, ο άρτι αφιχθείς από το Λονδίνο Γιάννης Χανδρής, η σιδηρά κυρία της εστίασης με καταστήματα σε όλο τον κόσμο Νατάσσα Σιδέρη, ο Χρύσανθος Πανάς και κάποια μέλη της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Ενταγμένη στο total white dress code και στα κέφια της φάνηκε να είναι και η Τατιάνα Μπλάτνικ.

«Αφιερώνω την βραδιά στον πατέρα μου, Κώστα Ζουγανέλη , τον άνθρωπο που μας έμαθε να χαιρόμαστε καθημερινά τη ζωή» είπε συγκινημένη.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο επιχειρηματίας Τάκης Κανελλόπουλος τραγούδησε δημοφιλή ξένα τραγούδια εν μέσω επιφωνημάτων ενθουσιασμού, αφιερώνοντάς τα στην εορτάζουσα σύζυγό του Θέμις

Η συνέχεια της βραδιάς επιφύλαξε γεύση από γνήσιο ελληνικό γλέντι με ομάδα επαγγελματιών χορευτών να επιδίδονται με πάθος σε συρτάκι κι άλλους ελληνικούς χορούς.