search icon

Αγορές

Στον FTSE 100 η Coca Cola από τις 20 Σεπτεμβρίου

Την εισαγωγή των μετοχών της  στον δείκτη FTSE100 του Λονδίνου ανακοίνωσε η Coca-Cola HBC.

Την εισαγωγή των μετοχών της  στον δείκτη FTSE100 του Λονδίνου ανακοίνωσε η Coca-Cola HBC.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο FTSE επιβεβαίωσε σήμερα ότι η μετοχή θα συμμετέχει στους δείκτες FTSE 100 και FTSE All-Share από το κλείσιμο της συνεδρίασης της 20ης Σεπτεμβρίου.

“Ορόσημο” για την εταιρεία χαρακτήρισε την εξέλιξη ο Διευθύνων Σύμβουλος της Coca-Cola HBC, κ. Δημήτρης Λόης και πρόσθεσε ότι πρόκειται για μια “σημαντική ημέρα για όλους στην οικογένεια της Coca Cola HBC”.

Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εισαγωγή της μετοχής της εταιρείας στους δείκτες FTSE 100 και FTSE All-Share indices προσθέτοντας πως αυτό αναμένεται να ευνοήσει τόσο τους μετόχους λόγω της ενισχυμένης ρευστότητας, όσο και την ίδια την εταιρεία η οποία αποκτά πλέον ακόμα μεγαλύτερη πρόσβαση σε μία ευρεία “δεξαμενή” θεσμικών επενδυτών.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη, η Societe Generale εκτιμά ότι ενδέχεται να αγοραστούν 13,7 εκατ. τεμάχια της Coca Cola HBC.

Exit mobile version