Ικανοποιητικά ήταν τα αποτελέσματα του δ’ τριμήνου του 2013 της Motor Oil σύμφωνα με τη Bank of America.
Μάλιστα, τα κέρδη EBITDA της εταιρείας ξεπέρασαν τις προσδοκίες της τράπεζας καθώς ανήλθαν σε €44 εκατομμύρια, αυξημένα 11% σε σχέση με τις εκτιμήσεις της BofA.
Παρά τα ικανοποιητικά αποτελέσματα οι μεσοπρόθεσμες προοπτικές της εταιρείας αλλά και γενικότερα των ευρωπαϊκών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον πετρελαϊκό τομέα παραμένουν αβέβαιες εξαιτίας της αυξημένης προσφοράς. Αν και η εταιρεία κατάφερε να σταθεροποιήσει την εγχώρια ζήτηση είναι ακόμα πολύ νωρίς για να μιλάμε για βιώσιμη ανάκαμψη, επισημαίνει η BofA.
Την ίδια στιγμή, η τράπεζα παραμένει στη σύσταση “Neutral” για τη μετοχή με τιμή στόχο τα €10 καθώς η Motor Oil συνεχίζει να διαθέτει μια από τις καλύτερες αποδόσεις μετοχών.