search icon

Διεθνή

Tony Blair: Δεν έχω σχέση με τη σύζυγο του Rupert Murdoch!

Το σίγουρο είναι ότι ο Blair τηρούσε στενές σχέσεις με την οικογένεια Murdoch και το 2011 αποκαλύφθηκε ότι είχε βαφτίσει μία από τις κόρες της Deng.

 

Να διαψεύσει τη φήμη που θέλει τον Rupert Murdoch να παίρνει διαζύγιο με τη σύζυγό του, Wendi Deng, εξαιτίας του, αναγκάστηκε ο Βρετανός πρώην πρωθυπουργός, Tony Blair.

Εκπρόσωπος του Blair ερωτήθηκε σχετικά από δημοσιογράφο, με αποτέλεσμα να απαντήσει: «Εάν ρωτάς εάν έχουν παράνομη σχέση, η απάντηση είναι όχι».

Μόλις ανακοινώθηκε ότι ο Murdoch παίρνει διαζύγιο, οι φήμες φούντωσαν και οι αναζητήσεις του Google για τη φράση «Wendi Dang Tony Blair σχέση”  εκτινάχθηκαν στα ύψη.

Πάντως, η διάψευση του εκπροσώπου του Blair δεν ήταν αρκετή για να δώσει τέλος στις φήμες. Πολλοί έσπευσαν αν επισημάνουν τη χρήση του ενεστώτα στη διάψευση, ισχυριζόμενοι ότι η δήλωση δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να υπήρξε κάποια σχέση στο παρελθόν.

Το σίγουρο είναι ότι ο Blair τηρούσε στενές σχέσεις με την οικογένεια Murdoch και το 2011 αποκαλύφθηκε ότι είχε βαφτίσει μία από τις κόρες της Deng.

 

Exit mobile version