search icon

Διεθνή

Ο Orlando Bloom κερδίζει 16.000 δολάρια από την εργένικη “φωλίτσα” του στο Los Angeles

Δε πήρε καιρό στον Orlando Bloom να βρει κάποιον να ενοικιάσει την καυτή ιδιοκτησία του στο Hollywood. Αποφασισμένος ο Bloom να αφήσει κάποιον άλλο να μείνει στο 3.248 τετραγωνικών μέτρων σπίτι του, πρόσφατα βρήκε κάποιον ενοικιαστή ο οποίος θα έδινε μέχρι και 16.500 δολάρια το μήνα.

Δε πήρε καιρό στον Orlando Bloom να βρει κάποιον να ενοικιάσει την καυτή ιδιοκτησία του στο Hollywood.Αποφασισμένος ο Bloom να κατοικήσει στη Νέα Υόρκη με τη γυναίκα του Miranda Ker  και το παιδί τους, άφησε κάποιον άλλο να μείνει στο 3.248 τετραγωνικών μέτρων σπίτι του. Πρόσφατα βρήκε κάποιον ενοικιαστή ο οποίος θα έδινε μέχρι και $16,500 το μήνα. Το σπίτι του Bloom καταλαμβάνει τα ¾ του συγκροτήματος και έχει κάμερες ασφαλείας, καταπράσινους κήπους, πισίνα και spa.

Το 2008 και το 2009 μια ομάδα από κλέφτες έφηβους διέρρηξαν το σπίτι του Bloom, της Paris Hilton, της Lindsay Lohan, της Rachel Bilson και της Audrine Patiridge όπου έκλεψαν κοσμήματα χιλιάδων δολαρίων, ρούχα και έργα τέχνης. Από αυτό το γεγονός εμπνεύστηκε την καινούργια της ταινία ‘The bling ring’ η Sofia Coppolla.

Ο Bloom αγόρασε το σπίτι τον Μάρτιο του 2007 για 2.750.000 δολάρια.

Exit mobile version